Haberler

İlkadım Belediyesi Spor Kompleksi'ni Başbakan Hizmete Açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Açılışı Yapılacak Olan İlkadım Belediyesi Spor Kompleksi'nde Hummalı Bir Çalışma Hakim.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan İlkadım Belediyesi Spor Kompleksi'nde hummalı bir çalışma hakim.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Temmuz'da Samsun'a gelerek açılışını gerçekleştireceği Kadifekale Mahallesi'nde 4 bin 183 metrekare alan üzerine kurulan İlkadım Belediyesi Spor Kompleksi'nde tüm hazırlıklar yapılıyor. Açılış için geceli-gündüzlü çalışılan ve tüm ayrıntılarının elden geçirildiği spor salonunda İlkadım Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnşaat ve Yol İşleri Şefliği, Teknik İşler Şefliği ile beraber 3 kamyon, 2 mini yükleyici, greyder ve

silindir olmak üzere toplam 55 işçi çalışıyor. Çevre düzenlemesi, yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte spor salonunun iç ve dış mekanlarının tüm ayrıntıları nakış gibi işleniyor.

Kadifekale, Kökçüoğlu, Hastanebaşı, Cedit ve Liman mahallelerine hitap eden bir konumda inşa edilen dev kapalı spor salonunda tüm eksikler giderilerek 6 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temsili açılışı yapılarak hizmete açılacak. Başkan Erdoğan Tok İlkadım'da başlayan değişime dikkat çekerek, "4183 metrekare alanda oluşturduğumuz spor kompleksimiz beldemiz ve şehrimiz için adına çok önemli bir yatırımdır. Gençlik Merkezi statüsünde oluşan spor kompleksimiz

beldenin kalkınması adına çok önemli. İnşa edilecek olan spor kompleksinde; basketbol ve voleybol müsabakaları oynanabilecek, minder sporları salonu ile masa tenisi salonları bulunacak. Ayrıca spor kompleksi 500 kişilik tribünü ve gençler için düşünülen diğer hizmet alanlarıyla gençlik merkezi olarak hizmet verecek" dedi.

Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayarak bir gençlik merkezi olarak faaliyete geçecek kapalı spor salonunun yanı sıra çalışmaları bitmiş olan İlkadım Hanımlar Lokali, Acem Tekkesi Kültür Evi ile birlikte belediyenin yanında bulunan 3 katlı 150 araçlık otoparkın da sembolik açılışları gerçekleştirilecek.

(SAM-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title