Haberler

İlk Hilton Garden Inn Diyarbakır'da

Hilton Hotels Corporation, 2009 Aralık Ayında Diyarbakır'da Açılması Öngörülen Türkiye'deki İlk Hilton Garden Inn Oteli İçin Amplio Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi (Amplio) ile Yönetim Sözleşmesi İmzaladığını Bildirdi.

Hilton Hotels Corporation, 2009 Aralık ayında Diyarbakır'da açılması öngörülen Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn oteli için Amplio Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi (Amplio) ile yönetim sözleşmesi imzaladığını bildirdi.

İmzalanan bu sözleşme Hilton ile Amplio arasındaki, tümünü Hilton'un yönetmesi planlanan 15 Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton Oteli'nin açılmasını öngören Stratejik Gelişim Ortaklığının bir parçası.

Avrupa Hilton Otelleri Başkanı Wolfgang M. Neumann, "Biz Türkiye'yi, Hilton Family Otellerimizi tanıtabileceğimiz, otelcilik sektörü için geniş gelişim olanakları sunan temel gelişim pazarımız olarak belirledik" dedi. Neumann, "Türkiye'de zaten var olan 8 otelimize -7 Hilton ve 1 Conrad- ek olarak Hilton Garden Inn markası bu sektördeki yüksek kalitede ekonomik konaklama talebini karşılayacak" diye ekledi.

Hilton Garden Inn Marka Yönetimi Genel Başkanı Adrian Kurre ise, "Biz Hilton Garden Inn markasını Türkiye'ye getirmek ve aynı zamanda Garden Sleep System bed (Garden Uyku Sistemi yatağı), Herman Miller Mirra sandalye ile odalarda ve ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi gibi özel hizmetleri de tanıtmak ve böylece hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden konuklarımıza yepyeni bir konaklama seçeneği sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bugün imzalanan sözleşme aynı zamanda Hilton Garden Inn markasının önümüzdeki 24 ay içerisinde İtalya'da Bari, Matera ve Lecce, Polonya'da Rzeszow, Almanya'da Frankfurt ve Rusya'da Perm şehirlerinde olmak üzere toplamda açılması planlanan 6 oteli kapsayan Avrupa'daki hızlı gelişim planlarının da bir göstergesi.

Türkiye'nin güney doğusunda yer alan Diyarbakır bir buçuk milyondan fazla bir nüfusa sahip olmakla beraber bölgenin temel endüstriyel alanlarından da bir tanesi. Şehir merkezine ve havaalanına kısa bir sürüş mesafesinde olan, yeni 150 odalı Hilton Garden Inn Diyarbakır, büyük bir alışveriş merkezi ve yerleşim kompleksi yakınında, merkezi bir konumda yer alacak.

Amplio'nun kurucu ortakları E.W.Graebner ve Alaeddin Babaoglu; "Hilton ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklık ile Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markalarını Türkiye'ye getiriyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hilton ile imzaladığımız anlaşma çerçevesinde ilk otelimizi Diyarbakır'da açarak Türkiye çapında birçok başarılı projeye birlikte imza atacağız" şeklinde konuştular.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title