Haberler

Iğdır: Iğdır Valisi Ulusoy'dan Tebdili Kıyafet İnceleme

Iğdır Valisi Halil Ulusoy, tebdili kıyafet yaparak Aralık İlçesi'ndeki Dilucu Gümrük Kapısı'nda inceleme yaptı.

Iğdır Valisi Halil Ulusoy, tebdili kıyafet yaparak Aralık İlçesi'ndeki Dilucu Gümrük Kapısı'nda inceleme yaptı.

Dilucu Sınır Kapısı'na 15 kilometre mesafede koruma arabasını bekleten Vali Halil Ulusoy, başına şapka geçirerek Nahçıvan'a giden bir yolcu gibi çıkış peronuna girdi. Gümrük memurları ve polislerin turistlere ve Türk vatandaşlarına nasıl davrandığını bizzat tespit eden Ulusoy, burada yaptığı açıklamada, "Bizim amacımız, hem ülkemize gelen turistlere hem de Türk vatandaşlarına, kanunların izin verdiği imkanları en iyi bir şekilde kullandırmaktır. Görüldüğü gibi ülkemize girişte gayet güzel restoran ve kafe açılmış, yolcular istedikleri gibi buradan faydalanabilir. Bunun aynısını da çıkış için yapıyoruz. Devletin vatandaşa karşı, turiste karşı görevleri vardır. Kimse kanunların verdiği yetkiyi yanlış kullanamaz. Bilindiği gibi, buradan geçmişte bazı sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntıların bir daha yaşanmamasını arzu ediyoruz. Yanlış yapan cezasını da çeker. Buna katlanmak durumunda" ifadelerini kullandı.

Dilucu Gümrüğü'nün istenilen seviyeye gelmediğini de belirten Vali Ulusoy, "Maalesef, Dilucu Gümrük Kapısı halen istenilen seviyede değil. Ödenek olmadığı için temizlik hizmeti veremiyoruz. Mutlak surette buranın temizliğinin yapılması gerekir. Yurt içinden ve yurt dışından önemli insanlar zaman zaman bu kapıyı kullanıyor. Biz istiyoruz ki, Dilucu Sınır Kapısı birinci sınıf sınır kapısı olsun. Hiçbir sıkıntı yaşanmasın. Bunu zamanla başaracağız ve devlet olarak bunu yapmak durumundayız" diye konuştu.

Daha sonra yolcularla ilgilenen Halil Ulusoy, kapıda bir sıkıntı yaşayıp yaşamakları hakkında kendilerinden bilgi aldı. İncelemelerini tamamlayan Ulusoy, daha sonra jandarma kontrol noktasını da gözden geçirdikten sonra Iğdır'a döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title