Haberler

İcra Çetesi Çökertildi

İcra çetesi çökertildi Adana polisi, icralık olan ev, araba ve arsanın satımı sırasında ihaleye fesat karıştırıp usulsüzlük yaptığı ileri sürülen biri icra müdürü, biri icra memuru olmak üzere 16 kişiyi gözaltına aldıktan sonra 14 gün sorguladıktan sonra adliyeye sevk edildi İcra müdürünün...

İcra çetesi çökertildi

Adana polisi, icralık olan ev, araba ve arsanın satımı sırasında ihaleye fesat karıştırıp usulsüzlük yaptığı ileri sürülen biri icra müdürü, biri icra memuru olmak üzere 16 kişiyi gözaltına aldıktan sonra 14 gün sorguladıktan sonra adliyeye sevk edildi

İcra müdürünün ve memurunun, ihaleye çıkan icralık mallar ile ilgili çete üyelerine bilgi sızdırdığı öne sürüldü

ADANA - Adana polisi, icralık olan ev, araba ve arsanın ihale ile satımı sırasında ihaleye fesat karıştırıp usulsüzlük yaptığı ileri sürülen aralarında icra müdürü ve icra memurunun da bulunduğu 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine 2015 yılının Haziran ayında özellikle Karataş ilçesinde icralık malların ihalesi sırasında usulsüzlük yapıldığı ve buna karşı çıkan kişilerin de tehdit edilip darp edildiği ihbarında bulunuldu. Polis, bu ihbar üzerine harekete geçerek Karataş ilçesindeki ihaleleri takibe başladı ve savcılıktan alınan izinle de hem teknik hem de fiziki takibe aldı.

"İcra müdürü çeteye yardım ediyor"

Polis, yaptığı teknik ve fiziki takipte iddiaya göre Ahmet D.'nin lideri olduğu çetenin, bu zamana kadar 22 icra ihalesine fesat karıştırdığını ve usulsüzlük yaptığını belirledi. Ayrıca Karataş İcra Müdürü Önder Ş.'nin ve icra memuru Hasan A.'nın ihale öncesi çete üyelerine bilgi verdiği ileri sürüldü. İcra müdürü ve memurunun ayrıca ihaleye çıkartılacak araçları değersizleştirip değerinden aşağı ihale ile çeteye verdiği öne sürüldü. Araba ihalesi dışında icra müdürü ve memurunun arsa ve ev ihalelerine de girecek kişileri önceden çeteye verdiği çete üyelerinin de ihaleye girecek şahısları tehdit ve darp ederek ihaleye girmekten vazgeçirdiği ileri sürüldü.

"Çek Survivor'a katılacağız"

Polis, bu tespitleri yaptıktan sonra zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. 6 Haziran günü şafak vakti Adana ve Karataş'ta yapılan 20 adrese eş zamanlı baskında 16 Çete lideri, icra müdürü ve memurunun da aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, 14 gün sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında bir zanlı basın mensuplarına tepki göstererek "Çek! Survivor'a katılacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karataş 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title