Haberler

Ayşegül Yıldız, Tatlıses ile Yeniden Evlenecekleri Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile yeniden evlenecekleri yönündeki dedikodulara da "Biz bu konuyu kapattık. Bunun açıklamasını da yaptık" dedi.

Önceki gün Akmerkez'de görülen Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada için mağaza mağaza gezdi. Uzun süre alışveriş yapan Yıldız, mağaza turu sırasında eski eşi İbrahim Tatlıses'le barıştığı ve yeniden nikah masasına oturacağı iddialarına da yanıt verdi.

''BİZ BU KONUYU KAPATTIK''

Ünlü çiftin evlilik hazırlığı yaptığı ve 2015'in ilk aylarında yeniden evlenecekleri iddia edilmişti. Yapılan haberlere göre Ünlü türkücü fizik tedavi için ABD'ye gidecek ve döndüğünde eski eşi Ayşegül Yıldız ile yeniden dünya evine girecekti. Fakat Yıldız bu iddialara son noktayı koydu. Çok net konuşan Yıldız, "Biz o konuyu kapattık. Bunun açıklamasını da yaptık" dedi.

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız'la apar topar nikâh masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın Elif Ada ismini verdikleri kızları 9 Nisan 2013'te dünyaya gelmişti. Ancak Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

SADECE 15 DAKİKA SÜRMÜŞTÜ

Şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanan çiftin duruşması sadece 15 dakika sürmüştü. Tatlıses boşanma sonrası yaptığı ilk açıklamada "Siz hayatınızda bu kadar sessiz sedasız ve kaliteli bir boşanma gördünüz mü? Ben görmedim" demişti.

"EVLİLİĞİMİZ SÜRESİNCE ALDATILMADIM"

Ayşegül Yıldız, 2 yıllık eşi İbrahim Tatlıses'le sürpriz boşanmalarının perde arkasını şu cümlelerle anlatmıştı: "Kullandığı ilaçlardan dolayı bazen ses tonu yüksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda büyümesi için boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim için bir gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Evliliğimiz süresince aldatılmadım. Buna eminim. İbrahim Bey bir başkası ile mutlu olmayı seçerse de buna üzülmem. Derya Tuna'ya dönerse asla kırılmam. Kızmam..." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Akmerkez Elif Ada Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

KadirmobilWeb@haberler.com:

Kadin zorla kurtulmus, bir daha bulasir mi la

22
3
yanıtYanıtla
....Mobil-ANDROID:

makarna yok muuuu yok muuuu meeeeee möömğeeevjzfjheeee

10
14
yanıtYanıtla
faydasiz ve lüzumsuz insanlar.:

müzisyen ve artistler kadar faydasiz ve topluma zararli bir insan gurubu yoktur.

19
4
yanıtYanıtla
sezer kabakmobilWeb@haberler.com:

Adamda seni aldatacak halmi kalmış, bune safça açıklama Tüm kadınlarını aldattı senide aldatırdı eski sağlı olsa.

14
3
yanıtYanıtla
sezer kabakmobilWeb@haberler.com:

Adamda seni aldatacak halmi kalmış, bune safça açıklama Tüm kadınlarını aldattı senide aldatırdı eski sağlı olsa.

14
3
yanıtYanıtla
BABAKIRAR:

Mirası kopardı, daha bakar mı İbo''ya.

12
4
yanıtYanıtla
Bahattin:

Niye barışsın alacağını almıştır zaten e bide çocuk yaptı , ömür boyu garantisi var, çekilir mi o adam bu yaşında artık

13
2
yanıtYanıtla
bozo bozoglanMobil-ANDROID:

geberin hepiniz

8
5
yanıtYanıtla
UGUR DÜZEN:

VAY BE NE KADAR PİS OLMUŞ EYYY DÜNYA SEN NELERE KADİRSİN

11
2
yanıtYanıtla
muzo:

sen aldatilmadin (zaten o konu kapanmisti istesede olmuyor) da, acebe yamuk ibo aldatildimi?

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title