Haberler

Hükümet Sözcüsü Çiçek: "Toplu Görüşmeler Kurul Gündemine Gelmedi" (4/son)

Güncelleme:

Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu'nda Toplu Görüşme Süreciyle İlgili Hiçbir Konunun Gündeme Gelmediğini Bildirdi.

Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu'nda toplu görüşme süreciyle ilgili hiçbir konunun gündeme gelmediğini bildirdi.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu'nda memur zamlarının görüşülüp görüşülmediği yönündeki bir soruya, "Hayır o yapıldı ve bitti" yanıtını verdi. Çiçek, konuyla ilgili yeni bir şey konuşulmadığını ifade ederek, toplu görüşmelerle ilgili olarak ise bir sürecin işlediğini söyledi. Çiçek, "Görüşmeler başlayacak. Sonra anlaşacaklar veya anlaşamayacaklar. Sonra ümit edilir ki anlaşılır. Olmazsa yüksek hakeme gidilecek. Kendi içinde bir süreci var ve henüz Bakanlar Kurulu'nun önüne gelecek seviyede değil. İlgili Bakan arkadaşımız ve sendikalar görüşmelerini bu işi götürüyorlar" dedi.(ANKA)

(ONR/TT/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title