Haberler

Hollanda Ligi ile Belçika Ligi'nin birleşeceği iddia edildi

Hollanda ve Belçika arasında yapılan görüşmeler sonucunda iki ligin birleştirilmesi fikri ortaya çıktı. Bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmanın çok yakın olduğu ifade edildi.

Avrupa futbolunda devrim niteliği taşıyan yeni bir gelişme yaşanıyor. Hollanda ve Belçika futbol federasyonları arasında iki ligin birleştirilmesi yönünde görüşmeler yapıldığı belirtildi. İki ligin birleştirilmesi halinde yayın gelirlerinin 400 milyon euro seviyelerine çıkacağı tahmin ediliyor.

HOLLANDA'DAN 10, BELÇİKA'DAN 8 TAKIM

Hollanda basınında yer alan haberlere göre her iki ülke federasyonlarının ortak lig konusunda bir süredir görüştüğü kaydedildi. Söz konusu oluşumda Hollanda'dan 10, Belçika'dan 8 takımın katılacağı 18 takımlı yeni ortak bir lig kurulması düşünülüyor. Her sezon küme düşen takım hangi ülkedense alt ligden ona göre takımın üst lige alınması fikri düşünülüyor. Ortak lig konusunda soru işareti yaratan en büyük konulardan biri, deplasman takımları için mesafelerin uzaklığı olduğu belirtiliyor. Buna rağmen birçok Avrupa ülkesine göre Hollanda - Belçika arası mesafelerin daha düşük olduğu da vurgulandı.

TARTIŞILMAYA DEVAM EDİLECEK

Her iki ülkeden de ortak lig fikrine karşı olan kulüplerin bulunduğu belirtildi. Ayrıca futbolseverlerin de ortak lig konusunda akıllarında çok fazla soru işaretleri olduğu ve konunun tartışılmaya devam edeceği ifade edildi.

(FutbolArena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hollanda Belçika Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

rez:

Bizde suriye ligiyle birleşelim istanbuldaki maçda zorluk çekmezler tribünler ful çeker.

24
0
yanıtYanıtla
.:

EZİKBAHÇEDE SOMALİ LİGİNDE FALAN OYNASIN . ANCA ORDA ŞAMPİYON OLURLAR .

13
4
yanıtYanıtla
odense:

süper bizimle almanya ligi birleşsin.

4
5
yanıtYanıtla
kuzeyli:

tüm takımlarımız ligden düşer:))))

yanıt8
yanıt1
mastique:

balkonu da oturma odasina katalim mi? Ferah olur. . .

yanıt6
yanıt1
SPOR TOTO UGANDA LEAGUE:

Bizde Uganda ligi ile birleşelim bize denk takımlar ve taraftarlar var sahaya mızrak ok fırlatiriz sjsjjdhd

8
1
yanıtYanıtla
aliveli:

bence seni oraya göndersek sorun biter,

yanıt1
yanıt1
BEŞİKTAŞ ULAN:

sandalyeden düştüm ALLAH iyiliğini versin :)))

yanıt1
yanıt0
....:

:)))))) çok kaliteli espiri yemn ediyorum :)))) ligin isminide bırakmış :)))

yanıt3
yanıt1
türk11:

aynen almanyadan 15 takım türkiyeden 5 takım her sene bayern b. dortmund şampiyon olur bizde artık hasretle bekleriz şampiyonluğu

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title