Haberler

Hizmet İş Sendikası Kocaeli 4. Olağan Genel Kurulu

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, Hak İş Genel Başkanı Salim Uslu'nun Katılımıyla Gerçekleşti.

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, Hak İş Genel Başkanı Salim Uslu'nun katılımıyla gerçekleşti.

SEKA Park Otel'de gerçekleşen kurula, Hak İş Sendikası Gelen Başkanı Salim Uslu'nun yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Hizmet İş Genel Başkanı Mahmut Aslan, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve delegeler katıldı. 135 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede bir konuşma yapan Hak İş Sendikası Gelen Başkanı Uslu, "Halk her defasında birilerini iktidara getiriyor. Halkın iktidara getirdiklerini bazı kesimlerce darbe ile veya başka bir yolla iktidardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Seçim sandıklarından istedikleri sonuçları alamayanlar usul dışı yöntemleri kullanarak iktidarı yıpratmaya çalışıyorlar. Hukuk devletinde demokrasi işler. Oysa şimdi görüyoruz ki halkın egemenliği kayıtsız şartsız değilmiş. Konuşabileceğiniz konular var dokunamayacağınız konular var. Her konuda sınırlamalar getirilmiş. Eğer siz kral hazretlerinin düşüncelerine aykırı düşünüyorsanız düşünce suçlusunuzdur, eğer kral hazretlerinin farklı bir giyim kullanıyorsanız laiklik karşıtı oluyorsunuz. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar çok görünmeyen kralların olduğu bir ülke yoktur" dedi İki adayın yarıştığı kongrede oy verme işlemleri sürüyor.

(GA-RFK-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title