Haberler

Hırsızlık yaptıkları evdeki sabunun aynısı üzerlerinden çıkan iki şüpheli yakayı ele verdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde evlerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde evlerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karaahmetli Mahallesi'nde bir eve giren 2 kişi, çevredekiler tarafından fark edilince kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen jandarmaya ekipleri, plakası tespit edilen şüphelilerin olduğu aracı Oluklu Mahallesi'nde durdurdu.

Yapılan kontrolde araçtakilerin açık cezaevinden izinli çıkan İ.E. ile arkadaşı H.T. olduğu belirlendi.

Üzerlerinde sadece sabun bulundu

Araçta ve şüphelilerin üst aramasında yalnızca bir sabun bulundu. Zanlıların fark edildiği eve giden ekipler, içerideki elektronik eşyanın dışarıya çıkarıldığını gördü.

Ayrıca, şüphelinin üzerinden çıkan sabunun aynısından bu evde de olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan İ.E. ve H.T'nin jandarmadaki işlemleri sırasında olaydan bir gün önce aynı mahalledeki başka bir evden de hırsızlık yaptıkları anlaşıldı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Karaahmetli Karamürsel Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title