Haberler

Eşini Öldürdü, Sevgilisine Asit Attı! Bulmaca Gibi Aşk Cinayetini, Etli Çorba Çözdü

Güncelleme:

Hindistan'da sevgilisiyle bir olup kocasını öldüren kadın, onun yerine geçmesi için sevgilisinin suratına asit atarak tanınmayacak hale getirdi. Ölen adamın ailesi, adamın et yememesinden şüphelenip polise haber verdi.

Times of India gazetesinin haberine göre, Haydarabad şehrinde 27 yaşındaki M. Svati ile sevgilisi Rajesh, Svati'nin kocası Reddy'e uykusunda narkoz verdikten sonra öldürdü ve cesedini ormanlık alana attı.

KOCASININ YERİNE GEÇİRMEK İÇİN SEVGİLİSNE ASİT DÖKTÜ

Öldürdüğü kocasının yerine sevgilisini geçirmeyi düşünen Svati, erkek arkadaşı Rajesh'in yüzüne asit dökerek tanınmaz hale getirdi. Daha sonra akrabalarını arayan kadın, kimliği belirsiz bir kişinin evlerine girdiğini ve kocasının yüzüne asit döktüğünü söyledi. Yüzü yanan sevgili, öldürdüğü adamın akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı.

ETLİ ÇORBAYI REDDEDİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Rajesh, hastanede sunulan etli çorbayı vejetaryen olduğu için reddetti. Bu durum, oğullarının yüzünün yandığını düşünen Reddy'nin akrabalarının dikkatini çekti. Reddy'nin et yediğini bilen aile, durumdan şüphelenerek polise başvurdu. Polis, başvurunun ardından Rajesh'in parmak izinin Reddy ile uyuşmadığını tespit etti.

AŞIKLAR GÖZALTINA ALINDI

Olayın ortaya çıkmasından sonra Svati ve sevgilisi, Sıdhakar Reddy'i öldürmek suçlamasıyla gözaltına aldı.

Kaynak: AA / Güncel

India Times Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (18)

Baltacı:

Aşkın gozu kor derler, bunların aşktan beyinleri yanmış :)) acaba hangi akıllı yapmış planı, kesin kadın yapmıştır :))

17
0
yanıtYanıtla
gerçekçi olalım:

Yapılan doğru değil elbette ama sadece et yememesinden tanıyan aileyide bi inceletmek lazım :D ne biliyim ses, kilo, boy, göz vs vs. . Et yemiyosan bizim oglumuz olamazsın

13
0
yanıtYanıtla
Önce vatan:

Kadınlardan korkulur

7
1
yanıtYanıtla
birisi:

geri zekalılar iyi olmuş

7
1
yanıtYanıtla
asdfc:

oha ya şaka gibi :))

7
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Adana daki cinayette bunun gibi 3 bilinmeyenli denklem gibiydi

5
1
yanıtYanıtla
AyNur:

Film gibi senaryo ilginç

3
0
yanıtYanıtla
....:

Yuh ya karıya bak

2
0
yanıtYanıtla
Dino fransa:

Ebru canımsın

0
2
yanıtYanıtla
Serkan mert:

Yav Arkadas bu dunyadaki tun canilerde ya hindulardan yada cinlilerden cikiyor bunlar nasil mahluk arkadas anlayamadim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title