Haberler

Hastanede Ramazan Nedeniyle Ek Poliklinik Hizmeti Veriliyor

Güncelleme:

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, Ramazan ayı nedeniyle mesai saatleri dışında ek poliklinik hizmeti veriliyor.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Ramazan ayına özel çalışma

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, poliklinik hizmetlerine ek mesai dışı çalışma uygulamasına ilaveten, Ramazan ayına özel poliklinik hizmet çalışması başlatıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu yeni uygulamaya ilişkin yaptığı açıklamada "Birliğimize bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Ramazan ayına ilişkin ek çalışma uygulaması başlatmış bulunmaktayız. Yeni düzenlemeye göre; çocuk polikliniğinde hafta sonları da dahil olmak üzere her gün saat 20:30 ile 23:00 arası 3 uzman doktor tarafından hasta bakmaya devam edilmektedir. Kadın doğum polikliniğinde ise hafta içi saat 20:00-23:00 arası, Cumartesi günleri ise 12:00-15:00 arası 1 uzman doktor tarafından hasta kabul edilmektedir. Ayrıca her Çarşamba saat 18:00-21:00 arası çocuk kardiyolojisi, Pazartesi günleri ise 18:00-21:00 arası Çocuk Alerji İmmünoloji Uzmanı polikliniği hizmet vermektedir. Çocuk psikyatristi de Perşembe günleri 17:30-20:00 arasında MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) üzerinden hasta kabul etmektedir" dedi.

Sağlıkta erişimi kolaylaştırmak için mevcut imkanların hepsini değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Pamukçu ilaveten; Birliğe bağlı sağlık tesislerinde verilen hizmetin sürekliliğini sağlamanın ve sağlıkta çıtayı daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Hastalar, mesai dışı poliklinik hizmet uygulamasının kendileri için önem taşıdığını, bu çalışma sisteminden son derece memnun olduklarını ve kendilerine büyük kolaylık sağladığını dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci / Sağlık

Batman Yerel Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title