Haberler

"Hasta Fenerliyim ama bayıldım" diyen Rıdvan Dilmen'den G.Saraylı yıldız için çarpıcı iddia

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'u 3-0 mağlup ederek zirveye ortak olduğu maçı değerlendirdi. Falcao ve Fatih Terim'le ilgili konuşan Dilmen, Kerem Aktürkoğlu'nun gol atmasıyla ilgili olarak da "Ben hasta Fenerliyim ama gol atmasına bayıldım" ifadelerini kullandı.

Başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Hatayspor'u 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi NTV ekranlarında değerlendirdi ve Fatih Terim'e de mesaj yolladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri;

Keyifli bir maç oldu, genelde seyircisiz maçlar ve liglerin üçte birlik kısmı bitmemişken biraz tempo düşük olabiliyor. Galatasaray son haftalarda oyuna tat katıyor. Kayseri de, Rize maçı da tek taraflı oldu. Hatay karşısında beklediğimin ötesinde hücumla direnç göstermeye çalışan bir oyun oynadı Hatayspor. O da oyuna keyif kattı. Galatasaray'ın 7-8 tane pozisyonu var.

"TERİM TOTEM YAPMIŞ GİBİ"

Fatih Terim için güzel bir gece. Hoca, Rize'de iyi oynayan takımı ödüllendirdim dedi, aynı takımla çıktı. Totem yapmışçasına, skora göre hemen hemen aynı değişiklikleri yaptı. Etebo dışındakiler aynı. Antrenörlerin de yüzde 90'ı totemcidir, onu söyleyeyim.

"FENERLİYİM AMA BAYILDIM"

Kerem meziyetli oyuncu, ayağının içiyle bırakıyor. Eskişehir'den aldığı oyuncuyu soktu, Ali Yavuz'u de soktu. 10 kişi kalınca rakip daha da kolay oldu. Golü genç oyuncu attı ya şu anda zevkten bayılıyordur. Oyuncu bir güven de kazandı. Ben hasta Fenerliyim, bu genç oyuncunun gol atmasına bayıldım.

"HOCA BENİM GİBİ İZLEDİ"

Hoca 3-0 kazandı, güzel, genç oyuncular da girdi ama şunu düşünmeli. 2. yarıda, Diagne'nin kaçırdığı pozisyon dışında hoca maçı benim gibi izledi. Bağıra bağıra gelen ve sonuçlanmayan Hatay akınları golle sonuçlanabilirdi. Hatta Taylan kayboldu, Marcao ile Donk arasına girmek zorunda kaldı, bütün dönen topları Hatay aldı. Ben orta saha direncini arttıracak oyuncu hamlesi bekliyordum. 1-0 iken ilk ciddi atakta oyuncunun kendi kalesine attığı gol ve kırmızı kart ile oyun koptu.

"HOCA ATTIKLARINA BAKMAYACAK"

Fatih Terim'in Etebo'yu daha önce alması lazımdı. Uzun yıllardır yorumculuk yapıyorum, bizde şöyle bir özellik vardır yorumlarda, kendi açımdan söylemiyorum. Oyuncu gol atar, kalecinin yediği gole bak denir. Hoca attıklarına bakmayacak, tek kaleye bakmayacak, Diagne'nin kaçırdığı gol de dahil olmak üzere 2. yarıyı izlemeli. Bu bir saygısızlık değil bir görüş.

"BAZEN OYUNCULARI SUÇLUYOR"

Fatih hoca, Kayseri maçında muazzam oynadık dedi, işin önemli tarafı bunu oyuncusuna inandırıyor. Bir sonraki hafta yine büyük motivasyon oluyor. Diyelim ki hakem hataları var, oyuncuyu da inandırıyor. Oyuncunun da beynine sokuyor. Mesela Sergen Yalçın da Atiba'ya Alex gibi oynayabileceğini inandırmış. Fatih Terim'in kaybettiğinde zaman zaman oyuncuları suçladığını biliyoruz, bazen can sıkıcı olabiliyor ama çok büyük bir figür var. Belhanda, Feghouli kırılabilir ama güçlü bir figür var orada. Hocanın inandırıcılığı oynamıyor. Yalandan söyleyeyim de motive edeyim demiyor, öyle görüyor. Dün de öyleydi, bugün de öyle. Ve bu avantaj olarak dönüyor, CV'si de onu gösteriyor.

"FATİH HOCA BENİ ARADI"

3. olduğumuz Avrupa Şampiyonası'nda hemen hemen görüşüyoruz hocayla. Portekiz maçı var, ilk maç, yorum yapıyorum. Ben de bayağı eleştirdim, hoca benimle küstü. Baktım Metin ile Oğuz da küstü. Günler geçti, maçları yorumluyorum, milli takım iyi gitmeye başladı, Hırvatistan'ı eledik. Bir kafede yalnız oturuyorum, baktım telefon, açtım, 'Avrupa üçüncülüğü fena değil değil mi?' dedi. İstanbul'a döndük, Şili ile maç var. Kamp da burada, İstanbul'da. Otelde Metin ve Oğuz hoca ile kahve içiyoruz. "Rıdvan, ben senin görüşlerine inanıyorum ama senin doğrun bana yanlış, benim yanlışım sana doğru gelebilir ama 25 kupayı ne yapacağız" dedi. Mütevazi gidiyordu, bir anda buraya döndü. Eleştirdiğim konularda da CV'si en güçlü adam olarak herkesin abisidir.

"HOCA BENİ DİNLEMİŞ"

Hoca beni dinlemiş, izlememişse bile sosyal medyadan falan iletmişlerdir. Çok eleştiriye çok açık değildir ama ben haklı çıktım, 2 maçtır çift forvete dönmüyor 1-0'da.

"FATİH HOCA OKAN'I SEÇER"

Fatih Öztürk için, Muslera'dan sonra kaleye geçmek kolay değil. Hoca Fatih ile başladı, Okan'a döndü, Okan rahatsızlanınca Fatih ile maç da kazanınca bozmak istemedi hoca. Maçın ilk yarısında kararsız kalıp çıktığı pozisyonlar var. Maç eksiği, ne kadar tecrüben olursa olsun kalede kararsızlıklar getirebilir. Fatih Öztürk ile Okan Kocuk arasında hocanın Okan'ı seçeceğini düşünüyorum. Geçen sene idare edemediler ama bu sene ediyorlar.

"FALCAO GİTSE ŞÜKREDERLER"

Falcao değerli oyuncu ama bugün gitmek istese "Allah'a şükürler olsun, iyi ki gitti" derler. Verime baktığımızda papatya falı gibi.

"DIAGNE OYNAMAZSA PROBLEM OLUR"

Diagne, Necipgillerden değil. Diyelim Diagne'yi Karagümrük maçında oynatmadı hoca, yerine oynayan Falcao olsa bile kesin problem olur. Hem Kasımpaşa'da, hem Brugge'de, hem de burada git gelleri yaşıyor. İkisinin de forvet arkası oynayacak meziyeti yok. Tipik golcüler, yapıştırırlar. Bir Necati Ateş değiller. Elmander mesela geriye gelip orta sahayı 5'leyebilir.

"İKİLİDE FALCAO 30 GOL ATAR"

Falcao ile Diagne'yi yönetmek kolay bir şey değildir, ben şu anda Diagne ile devam edeceğini düşünüyorum. Erol hocanın da problemi bu diyorum zaten. Diagne ile Flacao oynarsa, Falcao 30 gol atar ama takım savunmasında arıza olur.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fatih Terim Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (9)

BJK:

İşte hasta olduğun için objektif bir spor yorumcusu değilsin.

10
5
yanıtYanıtla
cimbomlu:

falcao atilmali adam belesten yasiyor buna daha fazla tahammül edemeyiz.

12
2
yanıtYanıtla
Resul:

Sen spor yorumcusu değilsin. Sen her şeyi fener lehine yorumlayan bir taraftarsın. Her şey de de yanılıyorsun. Allah aşkına defol çekil köşene

2
3
yanıtYanıtla
fener taraftarı olmasa bitiksin rıdvan:

Fenerde 7/8 sezonda 100 maça çıkmışsın hepsi ilk 11 de değil, ama tv de fener formasıyla 20 seneden fazladır çıkıyorsun yorumlarınla fenere''de bir faydan olmadı. Birkaç derby maçı hariç kolay maçlarda kurtarıp zora gelen avrupa maçlarında zaten olmadan nasıl bir efsanesin. .

1
3
yanıtYanıtla
Resul:

Fener maçının özetlerini izledim. Penaltı penaltı. Futbolcuya sarı kart doğru. Öncesinde hakeme davranışından aldığı sarı kart da doğru. Yanlış olan daha önce hakettiği kartı görmemesi. Bence direkt adamın suratına yaptığı hamleden kırmızı kart. Ama ofsayt kararına karıştı gitti. Bu demek oluyor ki ofsayt olduğuna eminseniz rakip futbolcuya herşeyi yapabilirsiniz. Bununla ilgili tek kelime söylemiyor Rıdvan efendi. İşine gelmiyor

1
3
yanıtYanıtla
YORGUN:

BUNUN BAKIRKÖY''DE OLMASI GEREK. NE İŞİ VAR ORDA. ASLA OBJEKTİF DEĞİL. ŞİKEYE ŞİKE DİYEMEDİ. HAKEM HATALARINI SADECE KENDİ ŞAİBELİ TAKIMI LEHİNE YORUMLADI. NE İŞİ VAR ORADA?

0
2
yanıtYanıtla
sen:

kimsin

0
1
yanıtYanıtla
ÖZ HAKİKİ FENEVLİ:

Hasta,yalancı ve sözünde durmayan fanatik bir yandaşın.BU ekranlar karşısında verdiğin sözleri ne çabuk unuttum,sahi sana neden şeytan rıdo diyorlar bir hatırlatsana

0
0
yanıtYanıtla
Tamer özil:

Rıdvan hocanın yorumlarına katılıyorum,pırıl pırıl bir gencin gol atarak Türk futboluna kazandırìldıgınì görmek, biz futbolseverleri gururlandırdı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title