Haberler

Haşhaş: Arda'nın Hafif Bir Tansiyon Problemi Olmuş

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, Kalp Ritmi Bozukluğu Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılan Milli Futbolcu Arda Turan'ın Önemli Bir Sağlık Problemi Bulunmadığını Bildirdi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, kalp ritmi bozukluğu şüphesiyle hastaneye kaldırılan milli futbolcu Arda Turan'ın önemli bir sağlık problemi bulunmadığını bildirdi.

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yendiği maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Haşhaş, öncelikle karşılaşmanın 78. dakikasında fenalaşarak oyundan çıkan ve hemen hastaneye kaldırılan Arda'nın önemli bir sağlık problemi bulunmadığını açıkladı.

Haşhaş, ''Arda'da hiçbir şey yok, haberini aldık. Çok mutluyuz. Üst üste maçlarımızdan dolayı biraz yorgun düştü. Hafif bir tansiyon problemi olmuş. İnşallah gelecek hafta oynayabilecek. Ancak milli maçta oynamama ihtimali var'' dedi.

Ali Haşhaş, oyuna sonradan girmesine rağmen yeniden sakatlanarak maçı bırakan Mehmet Topal'ın durumunun da yarın çekilecek MR'ın sonucundan sonra netleşeceğini söyledi.

Haşhaş, açıklamaları sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını yöneten hakem Selçuk Dereli'nin bir penaltılarını vermediğini ileri sürdü.

Hakem yönetimlerinden bazı rahatsızlıkları olduğunu ifade eden Haşhaş, ''Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Baros'un pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyoruz'' dedi.

Ali Haşhaş, sözlerini tamamlarken Fenerbahçe'ye yenildikleri derbi maçı unuttuklarını, önlerindeki maçları kazanarak galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise açıklamasında, Galatasaray karşısında sergiledikleri futbolun kendilerini memnun etmediğini belirtti.

Zaman zaman iyi oynamalarına karşın pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyen Gümüşdağ, ''İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Daha iyi bir futbol sergileyebilirdik. Artık önümüzdeki maçları kazanmak için çalışacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title