Haberler

Hakkari'de "Adalet Ormanı" Oluşturuldu

Hakkari'de denetimli serbestlik hükümlüleri ve cezaevi personelince "Adalet Ormanı" oluşturuldu.

Hakkari'de denetimli serbestlik hükümlüleri ve cezaevi personelince "Adalet Ormanı" oluşturuldu.

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen "Ağaçlandırma ve Koordinasyon" projesi kapsamında Bağlar Mahallesi'ndeki Fatma Aliye Hanım Anadolu ve Teknik Anadolu Lisesi önündeki alanda protokol üyeleri ve denetimli serbestlik hükümlülerince fidan dikildi.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümlülerin, kurum amirleri, adliye personelleriyle "Adalet Ormanı" oluşturmak için bir araya geldiğini söyledi.

Amaçlarının doğaya katkı sunmak olduğunu ifade eden Balık, "Emeği geçen hükümlü kardeşlerimize teşekkür ederim. Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğünün bu konuda ciddi katkısı olmuştur. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim." dedi.

Açıklamanın ardından Vali Yardımcıları Cüneyt Epcim, Mustafa Pala, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Denetim Serbestlik Müdürü İsmail Aslan, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, kurum amirleri, hükümlüler ve öğrenciler arazide ağaç dikerek can suyu verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title