Haberler

Hak-İş Sendikasından Gediz Belediye Personeline Dostluk Yemeği

Gediz Belediye Başkanlığı ve Hak-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu İş Sözleşmesinin ardından Hak-İş Sendikasınca belediye personeline dostluk yemeği verildi.

Gediz Belediye Başkanlığı ve Hak-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu İş Sözleşmesinin ardından Hak-İş Sendikasınca belediye personeline dostluk yemeği verildi.

GDZ Gediz Otel'de verilen yemeğe Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Hizmet İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Fahrettin Kütükçü, Hak-İş İl Temsilcisi Ahmet Özen, meclis adayları ve tüm belediye personeli katıldı.

Yemekten sonra birer konuşma yapan Hizmet İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Fahrettin Kütükçü ve Hak-İş İl Temsilcisi Ahmet Özen Başkan Saraoğlu'na toplu iş sözleşmesi için teşekkür ettiklerini belirttiler.

Daha sonra konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ise "Gediz Belediye Personelimiz son sözleşmedeki gerçekleştirilen zam oranlarını fazlasıyla hak etmiştir. Fedakarca gece gündüz demeden Gediz halkı için çalışan personelimiz, bu konuda kendilerine düşenden daha fazlasını yerine getirmektedir.

Belediyecilik bilindiği üzere birçok meslekten farklı çalışma alanına sahiptir. Direk olarak halk için çalışan, halkın modern ihtiyaç ve şehir konforuna kavuşması ve şehir yaşamında hayatı kolaylaştıran çözümleri içeren belediyecilik çalışmaları aynı zamanda sosyal yönü ile de öne çıkmaktadır. Bu bakımdan geniş bir yelpazede hizmet veren belediyecilik, fedakarlık istemekte ve personelimizde bu fedakarlığı fazlasıyla yapmaktadır. Bu bakımdan tüm personelime çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, aramızda bulunan Hizmet İş ve Hak İş sendikası yetkililerine de bu yemek dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Hizmet İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Fahrettin Kütükçü ve Hak-İş İl Temsilcisi Ahmet Özen tarafından Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na plaket takdim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Mehmed Ali Saraoğlu Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title