Haberler

Yapı Kredi'de sorun mu var? Yapı Kredi çöktü mü? 15 Aralık Yapı Kredi neden açılmıyor, yüklenmiyor?

Güncelleme:

1944 yılında kurulan Türkiye'nin ilk özel bankası Yapı Kredi hakkında Yapı Kredi'de sorun mu var? sorularının yanıtı aranıyor. Peki, Yapı Kredi'de sorun mu var? Yapı Kredi çöktü mü? 15 Aralık Yapı Kredi neden açılmıyor, yüklenmiyor?

Yapı Kredi'de sorun mu var? Sorusu, 15 Aralık Yapı Kredi hakkında araştırılan konular arasında üst sıralarda yer alıyor. Uygulama üzerinden işlem yapacak olan vatandaşlar, bir sorun olup, olmadığını sorgulatıyor. Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapamayan kullanıcılar Yapı Kredi çöktü mü? sorusunu arama motorlarında aratıyor. Peki, Yapı Kredi'de sorun mu var? Yapı Kredi çöktü mü? 15 Aralık Yapı Kredi neden açılmıyor, yüklenmiyor?

YAPI KREDİ'DE SORUN MU VAR?

Yapı Kredi mobil bankacılığa ulaşamayan kullanıcılar, sorunlarını sosyal medya hesaplarından belirttiler. Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapmakta sorun yaşayan bazı kullanıcılar var. Uygulamada bazı teknik problemler olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan, Yapı Kredi bankası kullanıcıları telefonla arayarak yaşanan kesintinin son bulduğunu ve uygulamaya girişte herhangi bir sorun yaşanmayacağını bildirdi.

Yapı Kredi'de sorun mu var? Yapı Kredi çöktü mü? 15 Aralık Yapı Kredi neden açılmıyor, yüklenmiyor?

YAPI KREDİ KURUMSAL INTERNET BANKACILIĞI İLETİŞİM

Sorularınız için 444 0 448 / 0850 222 0 448 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ve önce 4 sonra 1 tuşlayarak İnternet Şubesi Destek ekibimize ya da internet bankacılığı içerisinden Online Hizmet fonksiyonunu kullanarak müşteri temsilcilerimize ulaşabilir, tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Türkiye Aralık Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title