Haberler

Üç Kız Kardeş canlı izle! Kanal D Üç Kız Kardeş 34. bölüm canlı izle! Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi başlamadan önce internetten canlı izlemek isteyen izleyiciler, Üç Kız Kardeş canlı izle! Kanal D Üç Kız Kardeş 34. bölüm canlı izle! Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? araştırması yapıyor. Üç Kız Kardeş canlı izle! Üç Kız Kardeş full HD izle! Üç Kız Kardeş HD son bölüm canlı izle!

Üç Kız Kardeş, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Üç Kız Kardeş canlı izle! Kanal D Üç Kız Kardeş 34. bölüm canlı izle! Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Üç Kız Kardeş dizisini televizyondan veya Kanal D'nin resmi web sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Üç Kız Kardeş her hafta Salı günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ KONUSU NE?

3 kız kardeşin isimleri Türkân, Dönüş ve Derya'dır. Sadık Bey ve Nesrin Hanım'la birlikte kucak kucağa oturur ve onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Üç Kız Kardeş 34. Bölüm 2. Ön İzleme yayınlandı! Rüçhan, evi terk etmek isteyen Özer'e engel oluyor! Hemen İzle! Üç Kız Kardeş'in son bölümün ardından yeni bölümünden 2. ön izleme tanıtımı yayınlandı! Üç Kız Kardeş 33. bölüm sonrası 10 Ocak Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı merak uyandırdı! Üç Kız Kardeş 10 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 34. bölüm 2. Ön İzleme yayınlandı!

Özer, Sevilay konusunun ortaya çıkmasından sonra evi terk etme kararı alarak eşyalarını toplamaktadır. Bu sırada Rüçhan, ona engel olarak evden ayrılmasına izin vermemektedir.

Üç Kız Kardeş canlı izle! Kanal D Üç Kız Kardeş 34. bölüm canlı izle! Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 3 Ocak Salı akşamı yayınlanan 33. bölümde Türkan ve Somer, Mine'nin oyunları yüzünden can sıkıcı anlar yaşıyorlar. 3 Ocak Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 33. bölümünde neler oldu? Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de!

Türkan kendini affettirmek için Somer'e giderken Mine de Somer'in Türkan'la ayrılığını fırsat bilerek, Somer'in kaldığı orman evinin yolunu tutar. Dönüş, Derya'yı korumak adına ve Fatih'in kızı için kendini feda etmesi, Fatih'e yeni bir umut ışığı olur. Rüçhan, Nesrinlerin evinde Sevilay ve Mustafa'yı görünce büyük bir şok yaşar.

Türkan Mine'nin, Somer'in karşısına çıkmasına bir anlam veremezken, Mine de Türkan'ı yeniden karşısında görmekten huzursuz olur. Somer'i kızından ayırmadan güvenini kazanmanın yollarını arar. Nesrin'in Sevilay ve Özer konusundaki şüpheleri giderek artar.

Serdar, Dönüş'ün gizli gizli bir şeylerin peşinde koştuğunu anlar ve takibe alır.

Rüçhan, Özer ve Sevilay'ı bir araya getirir ve yeni planını işletmeye başlar. Diğer yandan Mustafa, annesine baskı yapan Korman ailesinin karşısına çıkmaya karar verir. Bu karar Türkan ve Somer'i yeni bir krizin eşiğine getirir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI KİMLER?

İclal Aydın - Nesrin

Özgü Kaya - Türkan

Almila Ada - Dönüş

Melisa Berberoğlu - Derya

Reha Özcan - Sadık

Berker Güven -

Veda Yurtsever - Rüçhan

Benian Dönmez -

Nazlı Senem Ünal -

Demircan Kaçel - Mesut

Vural Şahanoğlu - Serdar

Hakan Atalay -

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title