Haberler

Tatlım Tatlım 2 çıktı mı, çıkacak mı? Tatlım Tatlım 2 ne zaman? Tatlım Tatlım filmi devam edecek mi? Tatlım Tatlım 2 fragman var mı?

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Tatlım Tatlım filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. Tatlım Tatlım filmini izleyen İzleyiciler Tatlım Tatlım 2 çıkacak mı? Tatlım Tatlım filmi 2 çıktı mı? Tatlım Tatlım filmi devam edecek mi? Tatlım Tatlım 2 ne zaman? Tatlım Tatlım 2 fragman var mı? sorularına yanıt aradı. Peki, Tatlım Tatlım 2 var mı?

Tatlım Tatlım 2 var mı? Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Tatlım Tatlım filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. Tatlım Tatlım filmini izleyen İzleyiciler Tatlım Tatlım 2 çıkacak mı? Tatlım Tatlım filmi 2 çıktı mı? Tatlım Tatlım filmi devam edecek mi? Tatlım Tatlım 2 ne zaman? Tatlım Tatlım 2 fragman var mı? sorularına yanıt aradı. Peki, Tatlım Tatlım 2 var mı?

TATLI TATLIM KONUSU NEDİR?

Tatlım Tatlım, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp Demet Akbağ ile başrolü paylaştığı ve senelerce kapalı gişe oynayan Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan, Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği, başrollerini Aylin Kontente, Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman, Gupse Özay, Serkan Keskin ve Şebnem Bozoklu'nun paylaştığı, 2017 yapımı Türk romantik komedi filmidir.

Tatlım Tatlım filminin konusu: Bir grup insan aynı partide tanışır ve her birinde aşkın benzer evrelerinin yaşandığı dört farklı ilişki kurarlar.

TATLIM TATLIM NE KADAR İZLENDİ?

Tatlım Tatlım filmi ilk hafta 205.949 kişi tarafından izlendi. 15 hafta sonunda toplam 726.990 izleyici sayısına ulaştı. Ayrıca Tatlım Tatlım filmi ilk hafta sonu ₺2.626.171; toplamda ₺8.732.297 hasılat elde etti.

TATLIM TATLIM OYUNCULARI

  • Aylin Kontente
  • Bülent Emrah Parlak
  • Büşra Pekin
  • Çağlar Çorumlu
  • Fatih Artman
  • Gupse Özay
  • Serkan Keskin
  • Şebnem Bozoklu

TATLIM TATLIM 2 ÇIKACAK MI?

Tatlım Tatlım filminin ilk bölümü büyük beğeni toplamıştı. Filmi izleyenler devam filmi olarak Tatlım Tatlım 2 çıkacak mı merak etmeye başladı. Henüz Tatlım Tatlım 2'nin çıkacağına dair yapım ekibi tarafından yapılmış bir açıklama veya bilgi bulunmamaktadır.

TATLIM TATLIM FİLM MÜZİĞİ NEDİR?

Tatlım Tatlım film müziği JINGLE HOUSE tarafından yapılmıştır.

TATLIM TATLIM NEREDE ÇEKİLDİ?

Tatlım Tatlım filmi sahneleri İstanbul'da BKM stüdyolarında çekilmiştir.

TATLIM TATLIM FRAGMANI

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title