Haberler

Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

CHP Belediye Başkan adayı olan Tamer Mandalinci hakkında merak edilenler haberimizde. Tamer Mandalinci'nin kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgileri sizler için derledik. Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci kaç yaşında, nereli?

Tamer Mandalinci kimdir? Sorusu, Tamer Mandalinci hakkında merak edilmekte olan detayları araştıran kişiler tarafından arama motorları üzerinde sorgulatılıyor. Bu haberimizde merak eden kullanıcılar için Tamer Mandalinci kimdir? Sorusunu yanıtladık. Peki, Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci kaç yaşında, nereli?

TAMER MANDALİNCİ KİMDİR?

  • Tamer Mandalinci, 27 Ocak 1994 tarihinde Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde doğdu. Turgutreis'in köklü ailelerinden Mandalicilerin bir üyesidir. İlk, orta ve lise eğitimini Turgutreis ve Bodrum'da tamamladı. 2013 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimine başladı ve 2018 yılında mezun oldu.
  • Mezuniyetinin ardından Bodrum'a dönerek serbest mimarlık faaliyetlerine başlayan Mandalinci, 2016 yılında Amerika'da yurt dışı eğitim programına katılarak eğitimini sürdürdü ve yabancı dilini geliştirdi.
  • 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bodrum Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Tamer Mandalinci, 25 yaşında seçildiği bu görevle Bodrum Belediye Meclisi'ne seçilen en genç Meclis Üyesi ünvanını aldı. Meclis üyeliği süresince çeşitli ihtisas komisyonlarında görev aldı ve Bodrum Belediyesi Belediye Başkan Vekili olarak da görev yaptı.
  • Tamer Mandalinci, 2021 yılından bu yana mimar Sezil Tamer Mandalinci ile evlidir ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Ayrıca, CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi'nde yapılan görüşmelerde, Muğla'nın Menteşe, Fethiye, Seydikemer ve Marmaris ilçelerinde CHP'nin adayları arasında yer almıştır.

Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci kaç yaşında, nereli?

Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci kaç yaşında, nereli?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

3.Sayfa Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title