Haberler

SURVİVOR'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Adaya kim veda edecek?

Güncelleme:

SURVİVOR'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor All Star'da heyecan dorukta. Takımların kıyasıya mücadelesi sonucunda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Üçüncü eleme adayı kim oldu ve adaya kim veda edecek? Bu soruların yanıtları izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan Survivor All Star 2024 yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Uzun yıllardan beri her sene seyircisine bir başka heyecan yaşatan Survivor'da sular durulmuyor. Her geçen gün farklı bir olayın yaşandığı yarışma sıkı takip ediliyor. Bu kez konu dokunulmazlık oyunu. Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 3. eleme adayı kim oldu? İşte ayrıntılar…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da, tansiyonun hiç düşmediği bir rekabetin ardından akşamın geldiği an, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Her adım, takımların kaderini belirleyecek önemli bir hamleydi. Zorlu mücadelede üstünlüğü elde eden takım, dokunulmazlık oyununun zaferine ulaştı. Merve ve Mustafa Kemal'in son derece dikkatli atışlarıyla birlikte, dokunulmazlık oyununun sonucu netleşti: 12-7'lik skorla kırmızı takım galip geldi. Bu zafer, takımın güçlü performansının bir göstergesi oldu.

SURVİVOR'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor All Star 3. eleme adayı kim oldu? Adaya kim veda edecek?

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle birlikte, haftanın üçüncü eleme adayı olarak yarışmaya yeni katılan Batuhan seçildi. En fazla oyu alan isim olan Mustafa Kemal ise haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Mustafa Kemal, eleme adayı seçilmesinin ardından yapılan açıklamada, sürekli olarak adının çıkmasından ve rutinleşen bir durum olmasından şikayet etti. Kendisinin her zaman düelloya çıkmaya hazır olduğunu belirterek rakiplerini beklediğini ifade etti. Haftanın ilk eleme adayı ise mavi takımdan Hakan oldu. Bu gelişmeler, yarışmacılar arasındaki rekabetin ve tansiyonun daha da yükseldiğini gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor All Star Star Televizyon 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title