Haberler

Star tv CANLI İZLE! Star tv FULL HD İZLE! STAR TV izleme linki! Star tv Canlı yayın izleme linki!

Güncelleme:

İnsanların dikkatini çekmeyi başaran Star tv kanalında birçok farklı program yer alıyor. Özellikle sabah saatlerinde yayınlanmakta programlar sebebiyle birçok kişi Star tv canlı izle, Star tv Full HD izle gibi aramalar gerçekleştiriyor. Bu haberimizde sizler için Star tv canlı izle linki ne? Sorusunu yanıtladık. İşte Star tv CANLI İZLE! Star tv FULL HD İZLE! STAR TV izleme linki! Star tv Canlı yayın izleme linki!

Bu haberimizde Star tv kanalı hakkında birçok detaya yer verdik. Yayın akışı, Star tv canlı izle linki, Star tv kanal frekansı gibi birçok detayı haberimizde sizler için yanıtladık. Bu sayede izlemek istediğiniz programları internet üzerinden Star tv canlı izleyerek veya televizyondan yükleme yaparak izleyebilirsiniz. İşte Star tv CANLI İZLE! Star tv FULL HD İZLE! STAR TV izleme linki! 29 Eylül Star tv Canlı yayın izleme linki!

STAR TV CANLI İZLE

Çok Güzel Hareketler 2, Yalı Çapkını, Duy beni gibi programları canlı izlemek isteyen vatandaşlar, 'ye tıklayarak Star tv kanalını canlı izleyebilir.

STAR TV YAYIN AKIŞI

13:00. Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

16:00. Kiralık Aşk

18:15. Star Haber

19:00. Çok Güzel Hareketler 2

20:00. Duy Beni

STAR TV FREKANS BİLGİLERİ

Uydu Adı : Türksat 4A
Lokasyon : 42 ° Doğu
Alış Frekansı : 12.015 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol Hızı : 27.500 Ksym/s
FEC değeri : 5/6

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Star Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title