Haberler

Sıfırıncı Gün full HD bölüm izle! Sıfırıncı Gün 2. bölüm tek parça izle! Sıfırıncı Gün son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Sıfırıncı Gün dizisi izlemek isteyen seyirciler, Sıfırıncı Gün full HD bölüm izle ve Sıfırıncı Gün tek parça izle diye araştırıyorlar. Sıfırıncı Gün 2. bölüm full HD izleme linki! Sıfırıncı Gün full HD bölüm izle ve Sıfırıncı Gün 2. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Sıfırıncı Gün son bölüm neler oldu? Sıfırıncı Gün 2. bölüm tek parça izle!

TV8 ekranlarında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Sıfırıncı Gün 2. bölüm full HD izle ve Sıfırıncı Gün full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Sıfırıncı Gün 2. bölüm tek parça izle ve Sıfırıncı Gün full HD bölüm izle diye araştırıyor. Sıfırıncı Gün full HD bölüm izle! Sıfırıncı Gün 2. bölüm tek parça izle! Sıfırıncı Gün son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

SIFIRINCI GÜN DİZİSİ KONUSU NE?

Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir...

Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder'in peşinde...

Uzun bir takibin sonunda Ejder'e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon "Sıfırıncı Gün" ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.

O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

SIFIRINCI GÜN 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! (LİNK)

SIFIRINCI GÜN DİZİSİ OYUNCULARI

Engin Öztürk, Berk Cankat, Adnan Biricik, Demir Karahan, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Ahmet Pınar, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Damla Colbay ve Turgay Tanülkü.

SIFIRINCI GÜN FULL HD BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Sıfırıncı Gün Dizi Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title