Haberler

SARIYER'DE KAN DONDURAN TAKSİCİ OLAYI! Taksiciyi öldüren zanlı ceza aldı mı, ne ceza aldı?

Güncelleme:

SARIYER'DE KAN DONDURAN TAKSİCİ OLAYI! Taksiciyi öldüren zanlı ceza aldı mı, ne ceza aldı? Sarıyer'de yaşanan kan donduran olayda, bir taksici hayatını kaybetti. Taksiciyi öldürdüğü iddia edilen zanlının duruşması sonuçlandı ve cezası belli oldu. Olayın detayları ve zanlının aldığı ceza merak konusu oldu.

İstanbul'da taksici Yaşar Yanıkyürek'i bıçaklayarak yol kenarına atan katil zanlısı hakkında mahkeme kararını verdi. Sarıyer'de meydana gelen olayda aracına bindiği taksiciyi bıçaklayan şahıs ülkede gündem yarattı. SARIYER'DE KAN DONDURAN TAKSİCİ OLAYI! Taksiciyi öldüren zanlı ceza aldı mı, ne ceza aldı? İşte merak edilenler...

TAKSİCİYİ ÖLDÜREN ZANLININ CEZASI NE?

Sarıyer'de aracına bindiği taksici Yaşar Yanıkyürek'i 5 yerinden bıçaklayarak öldüren ve yol kenarına atıp taksiyle kaçan yabancı uyruklu Yoosef Bagherian Gharehtapeh, ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında, bir şey hatırlamadığını söyleyen sanık, ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapse çarptırıldı.

SARIYER'DE KAN DONDURAN TAKSİCİ OLAYI! Taksiciyi öldüren zanlı ceza aldı mı, ne ceza aldı?

2 AYRI SUÇTAN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

İstanbul Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde, 17 Nisan'da 58 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek'i bıçaklayarak yol kenarına atan ve taksiyi de alarak kaçan 42 yaşındaki İran uyruklu tutuklu sanık Yoosef Bagherian Gharehtapeh'in "Tasarlayarak kasten öldürme" ve "Silahla yağma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına bugün başlandı.

"CİNAYETİ PLANLI İŞLEDİ, EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM"

Savunması sorulan sanık, görüntüleri izlediğini ancak hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Taksici Yaşar Yanıkyürek'in oğlu, beyanında, "Canice bir cinayet işlenmiştir. Hatırlamaması mümkün değil. Her şeyi planlı ve bilerek bir cinayet işlemiştir. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Mütalaasını açıklayan savcı, sanığın yüklenen suçlardan cezalandırılmasını talep etti.

KENDİSİNİ "BİR ŞEY HATIRLAMIYORUM" DİYE SAVUNDU

Sanık, mütalaaya karşı savunmasında öldürme kastı olmadığını, üzgün olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Sanık, son sözünde de söyleyecek bir şeyinin olmadığını kaydetti.

İLK DURUŞMADA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI

Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Yoosef Bagherian Gharehtapeh'i, "Nitelikli kasten öldürme" ve "Silahla yağma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapse çarptırdı.

CEZADA İNDİRİM UYGULANMADI

Mahkeme, sanığın samimi pişmanlık göstermediğine kanaat getirerek verdiği cezada herhangi bir indirim uygulamadan tutukluluk halinin devamına hükmetti. Mahkeme başkanı, karardan sonra Yaşar Yanıkyürek'in ailesine, "Ölüyü geri getirmez. Allah gani gani rahmet eylesin" diyerek başsağlığında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sarıyer Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Kurban keserken elindeki bıçağın üzerine düştüğü söylenmişti! Vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Kurban keserken elindeki bıçağın üzerine düştüğü söylenmişti! Vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title