Haberler

Özdağ'ın partisinin oy oranıyla ilgili verdiği rakam sunucuyu bile şaşırttı: Biraz iddialı oldu

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin oy oranıyla ilgili gelen soruya "Şu anda yüzde 8'in üzerindeyiz" yanıtını verdi. Özdağ, sunucunun "İddialı oldu" karşılığını ise "Hayır" diyerek reddetti.

Mültecilerle ilgili söylemleriyle öne çıkan Zafer Partisi'nin genel başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir programda hem gündeme hem de kendi partisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programın ilerleyen bölümünde sunucu tarafından Özdağ'a "Anketlerde yüzde 1 ila 2 arasında gösteriliyorsunuz, bu manipülasyon mu?" diye soruldu.

"YÜZDE 8'İN ÜZERİNDEYİZ"

Özdağ bu soruya, "Hedeflerimizi sürekli revize ediyoruz. Çünkü çok hızlı büyüyoruz. 1 veya 2 denilerek açıklanan rakamlar doğru değil, şu anda yüzde 8'in üzerindeyiz" yanıtı verdi.

RAKAMA SUNUCU BİLE ŞAŞIRDI

Özdağ'ın söylediği rakam, sunucuda şaşkınlık yarattı. Özdağ, "İddialı oldu, beklemiyorduk" diyen sunucuya bir kez daha "Hayır" diyerek karşılık verdi. Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü: "Sosyal medyada 16 milyon twitter kullanıcısı var, bunlardan bot hesapları kaldırdığınızda Zafer Partisi'ni destekleyen kullanıcıların sayısı 5 milyonu buluyor. Bu bile zaten Zafer Partisi'nin geldiği noktayı gösteriyor. Biz de anket yaptırıyoruz, nerede olduğumuzu biliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Zafer Partisi Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Yunus N N:

Kaçakların korkulu rüyası

100
25
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu tür siyasetçiler oy istedikleri halktan da utanmadan nasıl yalan söylüyorlar.Devleti Isère edecek kapasite,tecrübe ve olgunluğu olmayan kin nefret,halkı bölenler milliyetçilik kavramını kullanarak oy istiyorlar.Kullanılmaya hazır bazı cahil psikopatlarda destek veriyorlar.

24
71
yanıtYanıtla
Say Ahmet:

çok doğru söylüyor ekibini güçlendirirse bu sayı en az 2 kat artar ümit özdağ gerçek türk milliyetçisi

63
16
yanıtYanıtla
alperenlive:

Ben Zafer Partisi'nin ırkçı ve toplumu kutuplaştıran mülteci karşıtı politikalarına karşıyım ancak partinin oy oranının % 10-12 dolaylarında olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Bu oylar İyi parti ve chp'den gelen oylar olduğunuda görüyorum ayrıca.

21
42
yanıtYanıtla
ender türk :

Bu kadar rezilliğin içinde iktidarın %36 oyu normal de zafer partisinin bu oy oranımız anarmol

43
14
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Bu topraklar pek çok şeyin başlangıcıdır. Ve inanın ki yeni dünya düzeni de bu topraklardan başlayacaktır. Zaferlerin birikimleri ile değil, kaybedilenlerden alınan derslerle... Allah, gelecek yıllarda yardımcımız olsun. Çünkü çok ihtiyacımız olacak.

36
5
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Bir imparatorluğun mirası üzerine kurulu bir ülkenin insanlarının ihtiyaç duyacağı en son şey kindarlıktır. Yeni bir döngüde kazananlar halkını kucaklayanlardır. Halkı tarafından büyük umutlarla getirilenler, egolarından kesinlikle başarısız olmuşlardır.

12
25
yanıtYanıtla
Memet:

Bugüne kadar vaatle gelen birçok politikacı vaatlerini gerçekleştirmedi. Şimdi Ümit Özdağ ın sığınmacıları göndereceğinin garantisi varmı? Gelenler makine gibi çocuk yapmış.AB geri kabul anlaşması yapılmış.Nasıl gönderilecek?

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title