Haberler

Lüleburgaz Kaymakamı Muhtarları Kabul Etti

Güncelleme:

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, mahalle ve köy muhtarlarını makamında kabul etti. Yüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlara başarılar diledi. Muhtarların devlet ile vatandaşlar arasında köprü olduğunu ifade eden Yüce, uyum içinde çalışacaklarını belirtti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ise mazbatasını aldı ve hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, mahalle ve köy muhtarlarını makamında kabul etti.

Yüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevine devam eden ve yeni seçilen muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Muhtarların devlet ile vatandaşlar arasında köprü olduğunu ifade eden Yüce, muhtarlar ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yüce, ardından muhtarlar ile sohbet etti.

Gerenli mazbatasını aldı

Lüleburgaz Belediye Başkanlığına seçilen Murat Gerenli mazbatasını aldı.

Gerenli, Lüleburgaz Adliyesi'nde düzenlenen törende, ikinci kez belediye başkanı olarak seçilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Lüleburgaz'a değer katarak hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Gerenli, gelecek ve aydınlık yarınlar için çalışacaklarını kaydetti.

Törene, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, İl Başkanı Bora Terzi ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Gerenli Salih Yüce Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title