Haberler

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? #128004 Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağına dair açıklama yaptı. Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin bayram ikramiyesi merak konusu oldu. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Sorusu, Kurban Bayramına kısa bir süre kala merak konusu olmuştu. Emeklilere bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağına dair detaylar merakla bekleniyor. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bayram ikramiyelerinin ödeme tarihine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki yıllara baktığımızda, bayram ikramiyeleri genellikle bayram tarihinden bir hafta önce ödenmeye başlanıyor. Kurban Bayramı 16 Haziran'da başlayacağından, ikramiyelerin 10 Haziran'da ödenmeye başlaması bekleniyor. Kesin tarih açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİNE ZAM GELDİ Mİ?

Geçen yıl 2 bin TL olarak verilen bayram ikramiyesi, 2024 yılında 3 bin TL'ye yükseltildi.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? ?? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ KİMLERE VERİLİR?

Bayram ikramiyesinden; Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli, yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar, şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular, terörden zarar gören sivil vatandaşlar ve bu kişilerin hak sahipleri faydalanacak.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? ?? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında ödenecek?

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2024 yılı için Kurban Bayramı tarihleri şöyle:

1. Gün - 16 Haziran Pazar

2. Gün - 17 Haziran Pazartesi

3. Gün - 18 Haziran Salı

4. Gün - 19 Haziran Çarşamba

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bayram İkramiyesi Kurban Bayramı Kurban Bayramı Vedat Işıkhan Kurban Zam Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

title