Haberler

Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Galatasaray - Sparta Prag maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman?

15 Şubat Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Galatasaray - Sparta Prag maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Galatasaray - Sparta Prag CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı nereden izlenir?

GALATASARAY - SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45'te oynanacak. Maçın canlı yayını CBC Sport ve Exxen kanallarından izlenebilecek. CBC Sport, Azerspace 46E numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Exxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Maç, İstanbul'da, Rams Park Stadyumu'nda gerçekleşecek.Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın evinde oynayacağı Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak. Galatasaray, Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkarak bu turda mücadele etmeye hak kazandı. İki takım daha önce 4 kez karşılaştı ve Galatasaray 1 galibiyet, Sparta Prag ise 2 galibiyet aldı. Galatasaray, Avrupa kupalarında 314 maç oynadı ve 112 galibiyet elde etti. Maçı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı nereden izlenir?

GALATASARAY - SPARTA PRAG MAÇI HAKEMİ KİM?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Galatasaray'ın, play-off turunda Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in daha önce yönettiği 4 maçta takımlarımız sadece 1 kere galip gelebildi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sparta Prag Galatasaray Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title