Haberler

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı hangi tarihte, saat kaçta açıklanacak? FED Faiz toplantısı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Güncelleme:

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı öncesinde piyasaların nabzını yoklamaya devam ediyor. Birçok vatandaşın gündeminde FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Sorusu yer alıyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı hangi tarihte, saat kaçta açıklanacak? FED Faiz toplantısı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Sorusu, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni yılın ilk faiz kararını açıklayacak FED politika faiz ortanı ne kadar olacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz yılın son toplantısında faizi 50 baz puan artırdı. Art arda 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı hangi tarihte, saat kaçta açıklanacak? FED Faiz toplantısı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ocak ayının sonuna gelinirken, yeni yılın ilk FED faiz kararı ne zaman açıklanacağı kamuoyu tarafından merak konusu oldu. ABD Merkez Bankası (FED) toplantısı tarihi belli oldu. Buna göre ABD Merkez Bankası FED yeni yılın ilk toplantısını 31 Ocak -1 Şubat tarihleri arasında yapacak. Toplantının ardından FED Başkanı Powell'ın açıklama yapması bekleniliyor.

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı hangi tarihte, saat kaçta açıklanacak? FED Faiz toplantısı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

PİYASANIN FAİZ BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ABD Merkez Bankası'nın ( Fed ) gelecek hafta yapılacak toplantıda 25 baz puan faiz artıracağına kesin gözüyle bakılırken, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) ise 50 baz puan faiz artışına gideceği tahmin ediliyor. Uzmanlar, gelecek hafta merkez bankası kararları ve yoğun makroekonomik veri takviminin piyasalarda oynaklığı artırmasının beklendiğini dile getirerek, fiyatlamaların yükselebileceğini ifade etti..

SON FED TOPLANTISI FAİZ KARARI NE OLMUŞTU?

Geçtimiz yılın son toplantısında faizi 50 baz puan artırdı. Art arda 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı. Fed Başkanı Powell, kararın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Gelecek toplantıda daha yavaş bir faiz artırımına gitmek mantıklı görünüyor" ifadelerini kullandı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Abd Merkez Bankası Merkez Bankası Fed Gündem Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title