Haberler

Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı?

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında yayımlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Akça hatun karakterini oynayan Fahriye Evcen'in 2.sezonra yer alıp almayacağı merak edilmeye başlandı. Peki, Akça Hatun öldü mü? Akça Hatun'dan sonra kim geliyor? Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı?

Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça (Aka) Hatun karakterine hayat veriyordu. Oyuncu, dizide Alparslan'ın eşini canlandırıyor. Aka Hatun adı ile de bilinen Akça, tarihte ne zaman öldüğüne dair kesin bilgi bulunmuyor. Alparslan dizisinde Akça Hatun'a hayat veren Fahriye Evcen'in dizideki akıbeti son bölümlerde öne çıkıyor. 'Akça Hatun öldü mü, diziden ayrılıyor mu?' sorusu gündeme geldi. Peki, Akça Hatun öldü mü? Akça Hatun'dan sonra kim geliyor? Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar haberimizde...

FAHRİYE EVCEN ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 30 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan 27. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, son bölümüyle geceye damga vurdu. Sultan Alparslan'ın Anadolu'yu fetih sürecini ekranlara taşıyan dizinin sezon finali bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı.

Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı?

2017 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Burak Özçivit'ten Karan adında bir oğlu olan Fahriye Evcen, anne olduktan sonra ekranlara ara vermişti. Fahriye Evcen, uzun bir aranın ardından Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Akça Hatun, dizinin sezon finali bölümünde Vaspurakan'ın fethi sırasında haince öldürüldü. Akça'nın şehit olmasıyla birlikte karaktere hayat veren Fahriye Evcen, diziden ayrıldı.

Fahriye Evcen diziden ayrıldı mı? Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı?

VEDA MESAJI

İzleyiciler, Akça Hatun'un hikayesinin bitmesine üzülürken Fahriye Evcen, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden veda paylaşımı yaptı.

Evcen, paylaşımına ''İlmek ilmek ördüğü bir hikaye ile Akça'yı bana teslim eden Emre Konuk'a, her adımda yanımda olan Esi Gülce'ye, yönetmenlerimiz Sedat İnci ve Bekir Sekman'a, ekran önü ve arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve hepsinden çok beni ilk günümden itibaren yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize en içten dileklerimle. Sağ olun, va rolun'' notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu Fahriye Evcen Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title