Haberler

Bu akşam Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok? 9 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Sadakatsiz bugün yayın akışında yer almadı. Normalde çarşamba günleri yayınlanan dizi bugün neden yok merak edildi. Peki, Bu akşam Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok? 9 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok? Sadakatsiz bugün neden yok? Sadakatsiz bu akşam yayınlanmayacak mı? Sadakatsiz ara mı verdi? Sadakatsiz yeni bölüm haftaya mı olacak?

Sadakatsiz yeni bölüm yok mu, neden yok? 9 Mart Sadakatsiz niye yok? Sadakatsiz, Med Yapım imzalı, ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği, senaryosu ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi, 2. sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan, dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Peki, Bu akşam Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok? 9 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

SADAKATSİZ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sadakatsiz her hafta Çarşamba günü saat 20:00 'da Kanal D'de yayınlanıyor. Fakat bugün 9 Mart Çarşamba dizi sağlık arası nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Sadakatsiz'in yeni bölümü haftaya yayınlanacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI (9 MART 2022)

  • 16:00 - Arka Sokaklar
  • 18:45 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Üç Kız Kardeş
  • 23:15 - Sadakatsiz

SADAKATSİZ BUGÜN YOK MU, NEDEN YOK? FİNAL Mİ YAPTI, BİTTİ Mİ? (9 MART ÇARŞAMBA 2022)

Yapılan açıklamaya göre dizi 1 hafta sağlık arası verecek. Bundan dolayı bugün yani 9 Mart dizinin yeni bölümü ekranlara gelmeyecektir. Dizinin yeni bölümünün haftaya yayınlanması bekleniyor.

Twitter'dan yapılan paylaşım şöyle:

Değerli izleyicilerimiz;

Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz #Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz.

Haftaya görüşmek üzere...

@sadakatsizdizi

Bu akşam Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok? 9 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

Buna göre sağlık arası nedeniyle dizi bugün 9 Mart ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü haftaya yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ KONUSU NE?

1. Sezon (2020-2021)

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile Tekirdağ'da huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

2. Sezon (2021-2022)

Derin'le yaptığı kazadan kurtulan Asya, Tekirdağ'daki hayatını geride bırakıp İstanbul'a gitmiştir. Oğlu Ali ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Asya, Tekirdağ'a Bahar'ın düğününe giderken kaza yaptığı Aras'la (Berkay Ateş) kesişir.

Bu akşam Sadakatsiz var mı, yok mu, neden yok? 9 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Asya Yılmaz (Cansu Dere) (1-): Doktordur. Ali'nin annesi, Volkan'ın eski eşidir.

Volkan Arslan (Caner Cindoruk) (1-): Mimardır. Asya'nın eski eşi, Ali ve Zeynep'in babası. Derin ile evlidir.

Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen) (1-): Haluk ile Gönül'ün kızı, Volkan'ın eşi ve Zeynep'in annesidir. Asya'dan nefret etmektedir.

Aras Ateşoğlu (Berkay Ateş) (32-): Asya'nın kaza yaptığı adam. Asya'dan hoşlanmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sadakatsiz Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title