Haberler

Balkan Ninnisi yok mu, neden yok? 1 Aralık Bu akşam Balkan Ninnisi dizisi var mı, yok mu, niye yok? Dizi neden başlamadı?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi Balkan Ninnisi bugün TRT 1 yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Balkan Ninnisi yok mu, neden yok? 1 Aralık Bu akşam Balkan Ninnisi dizisi var mı, yok mu, niye yok? Dizi neden başlamadı? merak etti. Peki, Balkan Ninnisi bugün yok mu, niye yok? Balkan Ninnisi neden başlamadı? Balkan Ninnisi saat kaçta? Balkan Ninnisi bu hafta var mı, yok mu? Balkan Ninnisi yeni bölüm haftaya mı? İşte detaylar...

Balkan Ninnisi bu hafta yok mu? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman? merak edilen başlıklar arasında geliyor. Balkan Ninnisi, ilk bölümü 21 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan Türk yapımı aile ve romantik türdeki televizyon dizisi. Balkan Ninnisi yok mu, neden yok? 1 Aralık Bu akşam Balkan Ninnisi dizisi var mı, yok mu, niye yok? Dizi neden başlamadı? Peki, Balkan Ninnisi yeni bölümü hangi gün, haftaya mı yayınlanacak? Ayrıntılar sizlerle...

BALKAN NİNNİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Balkan Ninnisi her Perşembe günü saat 20:00 'da TRT 1'de yayınlanıyor. Fakat Dünya Kupası maçları nedeniyle geçtiğimiz hafta ve bu hafta yeni bölümü olmayacak. Dizinin haftaya 8 Aralık tarihinde yayınlanması bekleniyor.

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Balkan Ninnisi, 2022 Dünya Kupası maçlarından dolayı bu hafta ekranlara gelmeyecek. Twitter'dan yapılan paylaşıma göre dizinin yeni bölümü 8 Aralık Perşembe yayınlanacak.

Twitter paylaşımı şöyle:

"#BalkanNinnisi yeni bölümleriyle 8 Aralık perşembe 20.00'de #TRT1'de"

Balkan Ninnisi yok mu, neden yok? 1 Aralık Bu akşam Balkan Ninnisi dizisi var mı, yok mu, niye yok? Dizi neden başlamadı?

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölümü 1 Aralık değil 8 Aralık'ta ekranlarda olacak. Dizi bu hafta maçlardan dolayı yok.

BALKAN NİNNİSİ KONUSU NE?

Vardar Nehri'nin ikiye böldüğü, Taş Köprü'nün birleştirdiği, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te geçen imkânsız bir aşk hikayesini anlatan "Balkan Ninnisi" yakında TRT 1 ekranlarına gelecek.

Farklı milletlere mensup iki gencin imkânsız aşkı…

"Balkan Ninnisi", tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp'te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak "Balkan Ninnisi"nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstleniyor.

Balkan Ninnisi yok mu, neden yok? 1 Aralık Bu akşam Balkan Ninnisi dizisi var mı, yok mu, niye yok? Dizi neden başlamadı?

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Erdal Özyağcılar : Süleyman

Özlem Türkad : Neriman

Emre Bey : Ertan

Gözde Çığacı : Gülsüm

Hakan Boyav : Daniel

Deniz Gürkan : Gülbahar

Erman Saban : Hayati

Sarp Bozkurt : Arif

Süleyman Kara : Mustafa

Mustafa Jašar

Kaan Turgut : Pavel

Bedija Begovska

Elyesa Kaso

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Balkan Ninnisi Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title