Haberler

Aziz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Aziz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu yeni bölümün ardından izleyiciler tarafından merak ediliyor. Show TV'nin beğenilen dizileri arasında yer alan Aziz bugün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Aziz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aziz son bölümde neler oldu? Aziz yeni bölümde neler olacak? sorularını araştırdı. İşte detaylar...

Aziz yeni bölüm fragmanı izle araştırılıyor. Aziz dizisi yeni bölümünün akabinde izleyiciler gelecek bölümün fragmanı çıkacak mı araştırıyor. Yeni bölümünün ardından izleyiciler Aziz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aziz son bölümde neler oldu? Aziz yeni bölümde neler olacak? Aziz yeni bölüm fragmanı ne zaman, saat kaçta çıkacak? sorularını araştırdı. İşte detaylar...

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem'in Dilruba'ya şiddet uyguladığı tanıtımda Aziz, Dilruba'ya destek olmaya çalışıyor. Azime, Dilruba'nın eve kuma girmeye çalıştığını söylerken Efnan'ın huzursuz halleri dikkat çekiyor. Aziz'in Dilruba'yı çiftliğe götürdüğünü duyunca öfkeden deliye dönen Adem, "Bu gece yarısı Dilruba'yı bana getireceksin ya da yarın bu atölye Fransız bayrağı gölgesi altında olacak!" diyerek Aziz'i tehdit ediyor. Giderek köşeye sıkışan Aziz'in ne yapacağı merak konusu olurken Dilruba, Adem'e silah doğrultarak izleyenleri şoke ediyor. Patlayan silah sesi akıllara "Dilruba, Adem'i vurdu mu?" sorusunu getiriyor.

AZİZ 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aziz dizisi 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

AZİZ SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AZİZ KONUSU NE?

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Delege Pierre'in oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

AZİZ OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

  • Aziz Payidar (Murat Yıldırım) - Payidar ailesinin ilk oğlu.
  • Dilruba (Damla Sönmez) - Tek isteği aşık olduğu Aziz ile birlikte olmak olan Paşazade torunu.
  • Efnan (Simay Barlas) - Hayatının aşkıyla tanıştığını zanneden kadın.
  • Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) - Payidarların reisi.
  • Delege Pierre (Fırat Tanış) - Antakya'nın sahibi olduğunu iddia eden delege.
  • Adem Payidar (Güven Murat Akpınar) - Galip Payidar'ın bir diğer oğlu.

Yardımcı karakterler

  • Kenan (Eren Hacısalihoğlu)
  • Handan (Ayten Soykök)
  • Nigar Payidar (Füsun Demirel)
  • Hatice Ana (Meral Çetinkaya)
  • Azime (Suzan Kardeş)
  • Mustafa (Baran Akbulut)
  • Maksude Payidar (Elif Sönmez)
  • Cemal (Cenan Çamyurdu)
  • Selahattin (Haydar Köyel)
  • Aslan (Berkay Akın)

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Show Tv Aziz Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title