Haberler

Aslı Aydıntaşbaş, Başbakan Erdoğan'a Hak Verdi

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrası açıklamalarını eleştiren Aslı Aydıntaşbaş "Başbakan Erdoğan haklı. Sanki yüzde 45'i kendisi almış gibi konuşuyor" dedi.

HABERLER.com / DETAY CNN Türk ekranlarında Aslı Aydıntaşbaş'ın sunumuyla ekrana gelen "Karşı Gündem" programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İktidar partisinin tutumunu eleştiren Tekin, Aylı Aydıntaşbaş'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirisi karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

"CHP ANKARA'YA YETERİ KADAR ASILMADI"

Programında ve kaleme aldığı yazılarda iktidar partisine yönelik muhalif duruşu ile dikkat çeken Aslı Aydıntaşbaş, CHP'nin Ankara seçimlerine yeteri kadar asılmamasını stratejik bir hata olarak nitelendirdi. Aydıntaşbaş'ın CHP'ye yönelik bu eleştirisi karşısında kısa süreli duraklayan Gürsel Tekin "Bunu kendi iç dünyamızda da tartışıyoruz. Birkaç yerde çok ciddi hatalarımızın olduğunu biliyoruz. Ankara'da 2-3 puan farkla kazanabilirdik" dedi.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN HAKLI"

Programın kapanışında "İktidar unutmayın, sizi uyarıyorum. Kendinize çeki düzen verin. Bu milletin bir vicdanı var" diyen Gürsel Tekin, Aydıntaşbaş'ın beklenmedik çıkışıyla karşılaştı. "Bu seçim sonucuna rağmen böyle bir şey demeye hakkınız var mı?" diyen Aydıntaşbaş şu ifadelere yer verdi: "Kemal Bey'in seçimden sonraki röportajını okudum. Sanki yüzde 45'i o almış gibi cumhurbaşkanı şöyle olmalı böyle olmalı diyor. Tayyip Erdoğan da o anlamda çıkıp eleştirmekte haklı..."

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Aslı Aydıntaşbaş Gürsel Tekin Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (140)

hüseyin2h-5851@hotmail.com:

ATIN BU KARIYI İŞTEN HEMEN VE DERHAL HIRSIZLAR NE ZAMAN HAKLI OLDULAR SAFTİRİK

8
45
yanıtYanıtla
Yavuzcaner.de@o2online.de:

Karaktersiz seni sen kimmsin lan.efendi efendi ol cekil kösene!

yanıt0
yanıt0
dumanhandaren@hotmail.de:

Buradaki kirmizi ve yesil e tiklanan oylama güvenilir degildir.Iktidar yanlilari korunuyor bu sitede. Kiniyorum.

16
36
yanıtYanıtla
nuray bodurnuray_alya_87@hotmail.com:

seçimede hile diyorsunuz siteyede neye doğru diyeceksiniz ben anlamıyorum sizleri kışkırtma politikalarınızdan vazgeçin millet yutmuyor artık

yanıt0
yanıt0
deryaenen_hak@hotmail.com:

rabbim insanoğluna akıl fikir vermiş ama siz bunu kullanmaktan acizsiniz..siyaset ayrıdır hak hukuk ayrıdır ağrıda oyları defalarca sayan ysk ankaradaki oyları neden saymıyo,madem tarafsız madem hile yok..yalovayıda incelemeye alıyo akp alamadı ya sonunda orayıda alır..haberleri izlemiyosunuz galiba kaç tane belediyenin oyları sayıldı ve el değiştirdi hala boş konuşuyosunuz ..chp oyuna sahip çıkamıyo falan filan hükümet 10 yıldır akp nin elinde chp-mhp ne yapsın...

yanıt0
yanıt0
özgürarmutananas@gmail.com:

YSK ya başvur ))

yanıt0
yanıt0
Şah Matsahinbey_birgul@windowslive.com:

Bu kadar boş konuşan bir parti görmedim ciddiyetten uzak bir lider ve ekibi bekir bozdağa yumruk atana sahip çık iş keMAL olunca cıyakla

40
11
yanıtYanıtla
WWerdal.aydogan@hotmail.com:

SEÇİMLERDEN HEMEN SONRA ABD YE ÜÇ CHP VEKİL GİTTİĞİNİ OKUDUM. SEÇİMLERDEN ÖNCE VE SONRA SÜREKLİ ABD YE GİDİP GELMENİN ANLAMI NE??? TÜRKİYENİN BAĞIMSIZ BİR MUHALEFETE İHTİYACI VAR...

40
9
yanıtYanıtla
salihlalal@hotmail.com:

akpli vekiller gitsin değil mi o zaman problem yok :)

yanıt0
yanıt0
velialial@hotmail.com:

ABD büyükelçisinin verdiği nasihat ve reçeteler de tutmadı. Ama bunlar bağımsız devlet olduklarını bir türlü anlayamayanlar. Milletten ayrı düştükleri nokta burası.

yanıt0
yanıt0
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title