Haberler

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Orman Haftası etkinliğine katıldı

Güncelleme:

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe öğrencilerle birlikte katıldı ve 8 bin fidanı toprakla buluşturdu. Hatipoğlu, fidan dikme etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek ormanların önemini ve doğa ile ekonomiye katkılarını anlattı.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Orman Haftası dolayısıyla Orman Genel Müdürlüğünün düzenlediği etkinliğe öğrencilerle birlikte katılıp, 8 bin fidanını toprakla buluşturdu.

Eskişehir'in Karaalan Mahallesi'nde fidan dikme etkinliğine katılan Hatipoğlu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileriyle fidan dikti.

Ormanların öneminin öğretildiği, doğa ve ekonomiye katkılarının anlatıldığı etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Hatipoğlu, "Geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimle, geleceğimiz için diktiğimiz fidanların hem doğamızı hem gönüllerimizi yeşertmesini umuyor, başta Orman Genel Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Orman Haftamız kutlu olsun". dedi.

Daha sonra Hatipoğlu, Gazi Yakup Satar Caddesi, Kırım Caddesi ve Hatboyu 1. Caddesi esnafını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Eskişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title