Haberler

5 Başkan, 13 Genel Müdür ve Sürpriz Konukların Konuşmacı Olacağı 12. Liderlik Zirvesi 16 Nisan...

Türkiye'nin önemli holdinglerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, CEO'ları, diğer üst düzey yönetici ve otoriteleri önemli ve ilginç konular ile Eduworks'ün düzenlediği 16 Nisan 2015'te Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek 12. Liderlik Zirvesi'nde buluşuyor.

Türkiye'nin önemli holdinglerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, CEO'ları, diğer üst düzey yönetici ve otoriteleri önemli ve ilginç konular ile Eduworks'ün düzenlediği 16 Nisan 2015'te Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek 12. Liderlik Zirvesi'nde buluşuyor. Zirve esnasında "Liderlik Onur Ödülleri" de sahiplerini bulacak.

Türkiye'de iş dünyasında lider yöneticilerin yetişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olan Liderlik Zirvesi'nin katılımcı ve sponsorlarından aldığı güçle onikincisi düzenleniyor.

12 yıldır katılımcılara Liderlik, Vizyon, Planlama, Delegasyon, Sorun Çözme, Karar Verme, Ekip Oluşturma ve Yönetme, Koordinasyon, İletişim, Yüksek Motivasyon Sağlama ve Yaratıcılık gibi Liderlik ve Yönetim konuları ile ilgili benzersiz bir deneyim yaşatan Liderlik Zirvesi, bir iş dünyası klasiği olarak her yıl daha da büyük katılımlarla gerçekleştiriliyor.

Liderlik Zirvesi'nde büyük holdinglerin kurucuları ve başkanları, Türkiye'nin ve dünyanın önemli şirketlerinin CEO'ları, pazarlama ve satış'tan sorumlu üst düzey yöneticileri ve yönetim otoriteleri ile akademisyenlerden oluşan seçkin konuşmacılar, önemli ve ilginç konular, sürpriz etkinlikler yer alacak.

Liderlik Zirvesi'nde bu yıl Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, Günaydın Et ve Restaurant Grubu Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, Program Yapımcısı Balçiçek İlter, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat gibi birçok önemli isim konuşmacı olarak yer alacak.

Bugüne kadar Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu ve Süleyman Demirel gibi önemli liderlere verilen iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan "Liderlik Ödülleri" de zirve sırasında sahiplerini bulacak.

12. Liderlik Zirvesi

16 Nisan 2015 / Sheraton İstanbul Maslak Hotel

(08: 30-09: 00) Kayıt

(09: 00-09: 20) Liderlik Zirvesi Başlıyor / Ödül Töreni 1 Çiğdem Çoroğlu / Konferans Başkanı

(09: 20-09: 30) DeFacto "WHY" Diyor İhsan Ateş / DeFacto Perakende Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

(09: 30-09: 45) Sporun Liderleri / İş Dünyasının Spordan Öğrenecekleri Fikret Orman / Beşiktaş JK Başkanı

(09: 45-10: 00) Ne Kadar Yükseğe Uçacaksınız / İş Dünyasının Bilinen Sınırlarını Aşmak Ali Ağaoğlu / Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

(10: 00-10: 15) Türkiye'nin En Güçlü Kadın Liderleri / İş Dünyasında Kadın Olmak Perihan İnci / İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı

(10: 15-10: 30) Kendi İşinizin Patronu Olun / Girişimcilik Cüneyt Asan / Günaydın Et ve Restaurant Grubu Kurucu Ortağı

(10: 30-11: 00) Kahve Arası (Networking Coffee)

(11: 00-11: 15) Türkiye'de Lider Olmak da Zor, Lider Kalmak da Balçiçek İlter / Program Yapımcısı

(11: 15-11: 30) Modanın Liderleri / Liderlerin Kişisel İmajı ve Dış Görünüşün Etkisi Faruk Saraç / Modacı

(11: 30-11: 45) Türkiye'nin Önde Gelen Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik ve Yönetim Alican Ulusoy / Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı

(11: 45-12: 00) Medyanın Liderleri / İş Hayatında Kazanmak İsteyenler İçin Yanıtlar Ömer Özgüner / Star TV Genel Müdürü

(12: 00-13: 15) Öğle Yemeği

(13: 15-13: 30) Ödül Töreni 2

(13: 30-13: 45) Ekonominin Liderleri / Yöneticinin Seyir Defteri Hüseyin Aydın / Ziraat Bankası Genel Müdürü

(13: 45-14: 00) Başarılı Liderliğin Kuralları / Liderlerin Yerine Getirmesi Gereken Görev ve Sorumluluklar

Aslan Kut / MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür

(14: 00-14: 45) Nasıl Başardılar? CEO'lardan Başarılı Yöneticilik ve Yönetim Rehberi

Mustafa Songör / Makro Market A.Ş. Genel Müdürü

Sertaç Haybat / Pegasus Havayolları Genel Müdürü

Hasan Alemdar / Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı

Türkan Özilhan Tacir / Anadolu Sağlık Merkezi CEO

Bülent Şenver (Oturum Başkanı) / Türk Lider Merkezi Kurucu Başkanı, Duayen Bankacı

(14: 45-15: 05) Bilinçaltının Gücünü Keşfedin / Bilinçaltını Daha İyi Kullanan Bir Lider Olabilirsiniz Dr. Tanju Sürmeli / Uzman Psikiyatrist

(15: 05-15: 30) Kahve Arası (Networking Coffee)

(15: 30-16: 05) CEO'lardan Yönetimde Mükemmelliğe Ulaşmanın Yolları

Arzu Aslan Kesimer / Tat Gıda Sanayi A.Ş. Genel Müdürü

Mehmet Hacıkamiloğlu / AkçanSA Genel Müdürü

Prof. Dr. Orhan İdil / Hayat Kimya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör

Seda Mızraklı Ferik (Oturum Başkanı) / KREA Digital & MICE Founder & CEO

(16: 05-16: 40) CEO'lardan Olağanüstü Liderlik: Şirketlerde Büyük İşler Başarmak

Elvan Özkal / Türk Philips Ticaret A.Ş. Tüketici Ürünleri Genel Müdürü

Hasan Önder / Daikin Türkiye CEO

Mete Ekin / Türk Pirelli CEO

Kerem Özdemir (Oturum Başkanı) / Fortune Dergisi Teknoloji Editörü

(16: 40-17: 05) İş Hayatınında Başarının Sırlarını CEO'lar Anlatıyor

Ali Tulgar / Mars Logistics Karayolu ve Demiryolu Genel Müdürü

Halil Kardıcalı / HP İcra Kurulu Üyesi

Adnan Nur Baykal (Oturum Başkanı) / "Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları", "Muhteşem Süleyman Devri", "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" gibi bir çok kitap sahibi, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi

(17: 10) Kapanış

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Sheraton Otel İstanbul Türkiye Maslak Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title