Haberler

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GÜÇLÜKONAK İLÇEMİZE BAĞLI KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncelleme:

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Güçlükonak İlçemize bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Güçlükonak İlçemize bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığında Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Güçlükonak Kaymakamı Mehmet Göze, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Taş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Başkonuş, Fındık Belde Belediye Başkanı Abdulselam İmre, İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Kayran, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Muhtarların sorun, tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, pandemi döneminde de tedbir kurallarına uygun şekilde İlçe ziyaretlerinde Muhtar toplantılarını sürdürdüklerini, Muhtarlarımız ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

İlimiz genelinde tamamlanan ve devam eden yatırım ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Vali Pehlivan, Pandemi ile mücadele kapsamında İlimiz genelinde aşılama çalışmaları ile takip, denetim ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğinin de altını çizdi; bu süreçte Muhtarlarımıza da önemli görevler düştüğünü belirtti, muhtarlarımızın ilçede devam eden aşılama çalışmalarını birebir yakından takip etmelerini istedi, pandemi sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Ali Hamza Pehlivan Jandarma Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title