Haberler

    Zeynep Koçak Kimdir?

    Kanal D ekranlarının fenomen programı Beyaz Show'da bu hafta birçok ünlü isim bir arada olacak.

    Kanal D ekranlarının fenomen programı Beyaz Show'da bu hafta birçok ünlü isim bir arada olacak. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, Berkay, İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Zeynep Koçak ve Cengiz Bozkurt bu hafta Beyaz Show'da! Peki, Zeynep Koçak kimdir? Detaylarda...

    ZEYNEP KOÇAK KİMDİR

    Beyaz Show'un bu haftaki konuğu olan Zeynep Koçak, 27 Ağustos 1983 tarihinde başkent Ankara'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını da doğduğu topraklarda tamamladı. İlkokul ve lise eğitimini Ankara Ted Koleji'nde tamamlayan Koçak, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Hukuk öğrencisi olduğu dönemlerde sinema ile yakından ilgili olan Zeynep Koçak, bu süreçte kısa film ile klip yönetmenliği yaptı.

    ALDIĞI ÖDÜLLER

    "Müdahale" adını verdiği kendi yazıp yönettiği film ile çok sayıda film festivaline katılarak, ödül kazandı. Yılmaz Erdoğan imzalı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin kadrosuna dahil olan Zeynep Koçak, bir dönem Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı televizyon programında yer alarak adından söz ettirmeyi başardı. Yine BKM Mutfak ekibinin beyaz perde izleyicisine sunduğu, "Neşeli Hayatlar" ile "Çok Film Hareketler Bunlar" gibi filmlerde oyunculuğunu sergiledi. BKM Mutfak ekibinden arkadaşı oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikte hazırladığı film müziği ile Kral TV Video Müzik Ödülü'ne layık görüldü. GSM şirketi Vodafone'nin de reklam yüzü olan Zeynep Koçak, aynı zamanda bu reklamların yazar ekibinde de yer alan isimlerden oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Beyazıt Öztürk Kanal D Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title