Haberler

Yüksel Çakır, İstanbul'da Erzincan Yatırımlarını Değerlendirdi.

Güncelleme:

Çakır: ERSİAD ve Ekev batı ile erzincan arasında köprü görevi görüyor.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir konferans ile Erzincan Belediyesinin yatırımlarını anlattı. Ersiad ve Ekev üyelerinin katıldığı toplantıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'da iştirak etti. Ersiad Başkanı Gülbey Sezgin ve Ekev Başkanı Sadık Ağca ile birlikte 200 kadar üyenin katıldığı toplantı 26 Ocak Cumartesi günü saat 14'de Erzincan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Erzincan'da meydana gelen, ekonomik ve sosyal gelişmeler anlatılırken, şehre yapılan kamu ve özel sektör yatırımları hakkında bilgi verildi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Çakır, şehrin son on yılda yakaladığı trend sayesinde işsizlik oranı ülke ortalamalarının altında, turizm kenti olmaya aday, yaşanılabilir bir kent kimliği ile öne çıktığını vurgularken, kent tarihinin en büyük yatırımlarının bu dönemde gerçekleştiğini ifade etti.

Şehrin yaşadığı gelişmeleri bir film ve akabinde bir sunum ile anlatan Çakır, Ersiad ve Ekev üyeleri ile yöneticilerinin gerek dernek ve vakıf olarak, gerekse ferdi olarak şehrimize yaptıkları ticari ve hayır yatırımlarına da değinen Çakır, Ersiad ve Ekev üyelerinin batı ile şehrimiz arasında köprü olma görevini üstlendiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Yüksel Yüksel Çakır İstanbul Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title