Haberler

Yüksekova-yeniköprü Karayolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde Etkili Olan Yağışlardan Dolayı Meydana Gelen Sel Nedeniyle Yüksekova-yeniköprü Arasındaki Karayolunun Ulaşıma Kapandığı Bildirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan yağışlardan dolayı meydana gelen sel nedeniyle Yüksekova-Yeniköprü arasındaki karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, akşam saatlerinde Yüksekova ilçesi istikametinde etkili olan yağışlar nedeniyle Yüksekova-Yeniköprü arasında bulunan karayolunun ulaşıma kapandığını belirtti. İlçe yolunun yeniden ulaşıma açılması için bölgeye iş makinesi sevk ettiklerini belirten Nasuhbeyoğlu, yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Nasuhbeyoğlu, "Hakkari'de yağışlar meydana gelmezken, Yüksekova ilçemizde yağışlar etkisini sürdürmektedir. Yağışlar nedeniyle

meydana gelen sel ve toprak kaymasından dolayı Yüksekova-Yeniköprü arasındaki karayolu ulaşıma kapanmış durumda. İl Özel İdare ve Karayolları 114. Şube Şefliği'ne bağlı iş makinelerini bölgeye sevk ettik" dedi.

(FT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title