Haberler

Yoğun Bakımdaki Üniversiteli Ali'nin Ailesine Ziyaret

Eskişehir Akademik Odalar Birliği üyeleri, Taksim Gezi Parkı eylemine destek için düzenlenen yürüyüşe katılan ve polisin sıktığı biber gazından kaçtığı ara sokakta 5-6 sivil kıyafetli kişinin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçiren...

Eskişehir Akademik Odalar Birliği üyeleri, Taksim Gezi Parkı eylemine destek için düzenlenen yürüyüşe katılan ve polisin sıktığı biber gazından kaçtığı ara sokakta 5-6 sivil kıyafetli kişinin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçiren üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz'ın hastane önünde bekleyen yakınlarını ziyaret etti.

Akademik Odalar Birliği üyeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Ali İsmail Korkmaz'ın, Acil Servis önünde bekleyen yakınlarını ziyaret etti. Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz ve avukat olan ağabeyi Gürkan Korkmaz'a "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunan birlik üyeleri, saldırganların da bir an önce bulunmasını istedi.

10 BİNLERCE KİŞİ ALİ İÇİN DUA EDİYOR

Anne Emel Korkmaz'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çiçek veren Eskişehir Akademik Odalar Dönem Sözcüsü ve Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım Yılmaz, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'a çiçek verip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dr. Yılmaz yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Şu anda Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde yatan Ali İsmail Korkmaz'ın ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buraya geldik. Çok üzgünüz. Ali İsmail Korkmaz'ı koruyamadığımız için çok üzgünüz. Bu saldırıyı engelleyemediğimiz için çok üzgün olduğumuzu belirtmek için buraya geldik. Söyleyecek çok söz yok. Yaklaşık 20 gündür Ali İsmail Korkmaz yaşam mücadelesi vermektedir. Eskişehir'de 10 binlerce insanın yüreği Ali İsmail Korkmaz için atmaktadır, dua etmektedir. Bu çok vahşice bir saldırıdır, bu çok zalimce bir saldırıdır. Bu saldırıyı kim yaptıysa saldırganları da kınadığımız gibi yetkilileri de bu saldırıyı kınadığımız gibi yakalamaya ve hukukun önüne çıkartmaya davet ediyoruz."

TABİB ODASI OLARAK İNCELEME BAŞLATILDI

Dr. Yılmaz, Ali İsmail Korkmaz'a yapılan tıbbi müdahale konusunun da Eskişehir Tabip Odası tarafından incelenmeye alındığını açıkladı. Yılmaz bu konuda şunları kaydetti:

"Şu anda soruşturma sürecindeyiz. Bunun sonuçlarını şüphesiz kamuoyu ile paylaşacağız. İhmal var mı, neler yapıldı? Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne hangi saatte gitmiştir? Hangi hekim tarafından muayene edilmiştir? Yapılan tetkikler nelerdir? Daha sonra Eskişehir Devlet Hastanesi'ne gitmiştir. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Bunların hepsi bilgimiz dahilinde. Buradaki süreci takip etmemiz gerekiyor. Soruşturma devam ederken bir açıklama yapmam çok doğru olmaz. Ama sonuçta şunu söyleyebilirim; Kafa travmalarında özellikle Ali İsmail Korkmaz gibi geçmişte bir kalp hastalığı olan ve toplumun bildiği dilde kan sulandıran ilaç kullanan bir kişinin daha dikkatli izlenmesi gerektiğini söylemek en azından sizler açısından aydınlatıcı olur. Bu bir gerçekliktir. Olayda ihmal var mıdır? İhmal hangi derecededir? Nasıl gerçekleşmiştir? Bunun için soruşturmamızı başlattık."

TEDAVİSİNDE BİR İLERLEME YOK

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın tedavisinin sürdüğünü belirten Eskişehir Tabib Odası Başkanı Bülent Nazım Yılmaz, "Şu anda tedavisinde bir ilerleme olduğunu söylemek çok acı da olsa mümkün gözükmüyor. Ama bizim temennimiz ve yüreğimiz Ali İsmail Korkmaz'ın tamamı ile iyileşmesi ile dolu. Ali İsmail Korkmaz'ın merdivenlerden düşüp düşmediği yönünde bir ifadesinin olup olmadığını biz bilmiyoruz. Ama o korku hali ile o panik hali ile belki böyle bir düşme vurgusu olabilir. Onu ancak yakın çevresinden, adli tıp raporlarından söyleyebiliriz. Bu gerçekliği değiştirmiyor. Sonuçta biz biliyoruz ki böyle bir düşmeyle sonuçlanan bir şey değil. Kafasındaki travma, vücudunun çeşitli yerlerindeki travmalar düşme ile ilgili olmadığını bir darp, bir şiddet olduğunu ortaya koruyor" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Şahap Korkmaz Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title