Haberler

Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapılarını Açıyor

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi'nin sağlıklı nesillerin inşası için başlattığı yaz spor okulları ile öğrenciler, tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçirecekler.

Yıldırımlı çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte binlerce çocuğa spor eğitimi verecek. Futbol, cimnastik, basketbol, karate, yüzme, fıtness, masa tenisi, taekwondo, voleybol, satranç, tenis, atletizm, boks, dağcılık, güreş ve halter olmak üzere 16 branşta düzenlenecek olan yaz spor okullarının kayıtları başladı. 20 Haziran - 2 Temmuz, 11 - 30 Temmuz, 1 - 20 Ağustos ve 22 Ağustos ile 10 Eylül tarihleri arasında 4 ayrı dönem ile verilecek eğitimler için kayıtlar Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri'nde yaptırılıyor.

SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

'Spor şehri Yıldırım' hedefi doğrultusunda göreve geldikleri ilk günden itibaren adeta bir spor seferberliği başlattıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Spora ve sporcuya her türlü desteği sağladık. Bu çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Geçtiğimiz yıl, Yıldırımlı sporcular katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda 400'ün üzerinde madalya kazandılar. Sportif başarının en büyük noktasında ise sporcularımız, Yıldırım'ı olimpiyatlarda temsil edecek. Çocuklardan gençlere ve kadınlara toplumun tüm kesimlerini spora teşvik ediyoruz. Yıldırım, 250 bini aşkın genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahip. Şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize güvenimiz tam. Onların her zaman yanında olarak desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title