Haberler

Yerel Seçime Doğru

BBP Genel Başkanı Destici, Tekirdağ'da partisinin adaylarını tanıttı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Tekirdağ'da partisinin adaylarını tanıttı.

Tekirdağ Belediye Kültür Merkezindeki programda Destici, BBP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Destici, yaptığı konuşmada, 30 Mart seçiminin ülke açısından bir dönüm noktası olduğunu belirterek BBP için de bir yükselme ve sıçrama seçimi olacağını kaydetti. BBP olarak 2009 yerel seçimlerinde Sivas Belediyesi ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere yirmiye yakın belediye kazandıklarını anımsatan Destici, bu belediyelerin de tamamını iktidar partisinden devraldıklarını ifade etti.

BBP'nin  yerel yönetimlerin en başarılı partisi olduğunu savunan Destici, "Biz asla bugüne kadar milletimizi aldatmadık, yalan söylemedik. Bundan sonra da söylemeyeceğiz. Sivas'ta 40 yıldır yapılmayanı yaptık. İnşallah bunu Türkiye'nin bütün geneline yayacağız" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi başkan adayı olarak Mücahit Çalgın'ın açıklandığı toplantıya, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Kürşat ve partililer katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Tekirdağ Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title