Haberler

Yazıcıoğlu'nun Adı Kağıthane de Yaşayacak

Güncelleme:

Fazlı Kılıç, Merkez Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde açtığı yeni parka, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini verdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Merkez Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde açtığı yeni parka, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini verdi. Türk Milletinin kalbinde özel bir yeri olan Dava Adamının adını taşıyan "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı"nın açılışında, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve BBP Genelbaşkan Yardımcısı Bayram Karacan da bulundu.

Vatandaşlar, Kağıthane Meydanından Mehteran Takımının kendine özgü yürüyüşü eşliğinde açılış yerine geldi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını müteakip protokol konuşmaları yapıldı.

09 Haziran 2012 Cumartesi günü Saat 14.00 da Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, BBP Genelbaşkan Yardımcısı Bayram Karacan, BBP Genelbaşkan Danışmanı Tolga Aral, BBP İl Başkanı Fikret Daş, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, CHP Kağıthane İlçe Başkanı Gökhan Pektaş, BBP Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç ve BBP Mekez Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Cemil Öğütcü, HAS Parti Kağıthane İlçe Başkanı Nazım Aydın, İlçe Spor Müdürü Servet Akgün, Kağıthane Esnaf Odaları Başkanı Ömer Osmanoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kanaat Önderleri, Basın Mensupları ve vatandaşlar yer aldılar.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Muhsin Yazıcıoğlu ile çeşitli programlarda beraber bulunduklarını söyleyerek, dava arkadaşlarının Muhsin Yazıcıoğlu'nun misyonunu sürdürdüğünü ifade etti. Kağıthane'nin birçok yerinde Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında mülkiyet sahipleriyle yaptıkları çalışmalarla kamuya terk alanları oluşturduklarını söyleyen Fazlı Kılıç, % 50 ye yakın oluşturulan bu alanları okul, yol, park gibi hizmetlerle Kağıthanelilerin istifadelerine sunduklarını vurguladı. Daha önce de bu alanda Fabrikaların yer aldığını, Kamuya terk alarak oluştudukları bu alanda şimdi bir vatan sevdalısının adını yaşattıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı"nın İlçeye hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

BBP Genelbaşkan Yardımcısı Bayram Karacan, "Rahmetli şehit Genelbaşkanımızın adının ebediyete taşınmasına vesile olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a çok teşekkür ediyorum" diyerek başladığı konuşmasında, herkesin sevgisini kazanan Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Adriyatik'ten Çin Seddine kadar rahmetle anılacağını ifade ederek, şehadet sürecinin hala devam ettiğinin altını çizdi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan da, burada çok hayırlı bir açılış yapıldığını söyleyerek, Muhsin Yazıcıoğlunun yiğitler yiğidi bir Sivaslı olduğunu dile getrdi. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir gönül adamı olduğunu ifade eden Ali Turan, "… Sivas denince akla, yiğitler yiğidi Muhsin Yazıcıoğlu gelir" diyerek, onun ismine ilk defa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın park yaptığını söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu adına değişik çalışmaların da yapılması gerektiğini ifade eden Ali Turan, merhumun ruhunun şad, mekânının cennet olmasını dileyerek, Başkan Fazlı Kılıç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Protokolün kurdele kesimiyle gerçekleştirilen törende Muhsin Yazıcıoğlunun "Üşüyorum" şiiri seslendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Fazlı Kılıç Kağıthane Sivas Güncel Haberler

title