Haberler

YATAŞ'ın Başarısı Amerika'da Tez Konusu Oldu

Güncelleme:

Yataş, New York'taki tarihi Fordham Üniversitesi Yönetici İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı öğrencilerinin tez konusu oldu.

' Yataş'ın Amerika ihracatında stratejisi ne olmalı?' konusunu irdeleyen öğrenciler, Türkiye'ye gelerek Yataş yöneticilerine sunum yaptı.

Amerika'nın ilk 15 üniversitesi arasında bulunan dünyaca ünlü Fordham Üniversitesi'nde İşletme Master'ı yapan, farklı mesleklere sahip öğrenciler, dünyanın tanınmış Türk firmaları arasında yer alan YATAŞ'ın elde ettiği başarıdan etkilenerek şirketi tez konusu olarak seçti.

Yataş'ın sektöründe büyük ve öncü bir firma olması, 1996 yılında halka açılarak sektöründe kurumsallaşma adına ilk adımı atması ve hem üretici hem de perakendeci bir firma kimliği taşıması nedeniyle tez konusu olarak Yataş'ı seçen öğrenciler, tezlerinde "Yataş'ın Amerika ihracatında stratejisi ne olmalı?" konusunu inceledi.

Öğrenciler, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek, Yataş Merkezi'nde Yataş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop ve Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın'ın da aralarında bulunduğu üst düzey yöneticiler ve Yataş çalışanlarıyla buluştu. Kendileri de aktif iş hayatının içinde bulunan öğrencilerin sunduğu fikirler, Yataş yöneticileri tarafından not edildi.

Fordham Üniversitesi öğrencileri, sunum öncesinde Kayseri Yataş fabrikalarını da ziyaret ederek üretim proseslerini yakından inceledi. Grup ayrıca, Kayseri ve Kapadokya'yı da gezerek Türk kültürüyle de tanışma fırsatı yakaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri New York Türkiye Yataş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title