Haberler

Yaralı Şahin Tedaviye Alındı

BURDUR'da doğada yaralı halde bulunan şahin, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alındı.

BURDUR'da doğada yaralı halde bulunan şahin, Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alındı.

Yeşilova İlçesi'ne bağlı Akçaköy'de Lavanta Deresi Projesi alanında dikim için hazırlık yapan Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu veteriner hekim Öztürk Sarıca, anormal uçan bir kuşun yakınlarına konduğunu fark etti. Yaklaşık 10 dakikalık kovalamacanın ardından kuşu yakalayan Sarıca, merkeze götürdüğü hayvanın yaralı olduğunu tespit etti. Yaralı şahin merkezde tedaviye alındı.

SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Öztürk Sarıca, "Şahini yakaladıktan sonra aracımıza aldık ve Lisinia Yaban Hayati Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdük. Yaptığımız muayenede enfeksiyon geçirdiğini ve başka bir yaban hayvanının saldırısına uğradığını tespit ettik. Tedavi ve rehabilitasyonu devam ediyor" dedi.

'VATANDAŞ BİZE ULAŞTIRSIN'

Vatandaşlara çağrıda bulunan Sarıca, "Soğuk kış günlerinde yaralı veya hasta tüm yaban hayvanlarının merkezimizde tedavi ve rehabilitasyonunu üstleniyoruz, halkımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Yaralı veya hasta halde buldukları ya da gördükleri yaban hayvanlarını bize ulaştırsınlar" diye konuştu.

- Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilova Akçaköy Burdur 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title