Haberler

Yangına Giderken Trafik Kazasında Ölen İtfaiye Eri, Toprağa Verildi

SAMSUN'un Havza İlçesi'nde yangın söndürmeye giderken itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaşamını yitiren itfaiye eri İsmail Cirit, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

SAMSUN'un Havza İlçesi'nde yangın söndürmeye giderken itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaşamını yitiren itfaiye eri İsmail Cirit, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Samsun'un Havza İlçesi'nde 5 gün önce meydana gelen kazada, ilçenin Ilıca Mahallesi'nde çıkan ev yangınına müdahale etmek için yola çıkan İsmail Cirit yönetimindeki Havza İtfaiye Bölge Grup Amirliği'ne ait 55 APA 91 plakalı arazöz, Göldağ mevkisinde yola devrilerek yan yattı. Kazada sürücü İsmail Cirit ile araçta bulunan itfaiye çavuşu Murat Yılmaz ve itfaiye eri Rıfat Sezer yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan İsmail Cirit, tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün akşam tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İsmail Cirit için bugün Havza'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Kaymakamı İbrahim Tanrısever, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, mesai arkadaşları, belediye çalışanları ve yakınları katıldı.

'GÖREV BİLİNCİ İLE YOLA ÇIKTI'

Cirit için Havza Bölge Grup Amirliği önünde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Kevser Camisinde Cumanın ardından cenaze namazı kılındı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz törende şöyle dedi:

"Görev bilinci ile bir olaya müdahale etmeye yetişmek üzere yola çıkan İsmail Cirit kardeşimiz geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Yanında bulunan iki arkadaşımız da yaralandı. Ne yazık ki İsmail kardeşimiz onlar kadar şanslı değildi. 4 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi ve yenik düştü. Ben kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim inşallah böyle bir şeyi bir daha bizlere yaşatmaz" dedi.

İsmail Cirit'in cenazesi, kılınan namazının ardından Mısmılağaç Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Murat Yılmaz Ilıca Havza Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title