Haberler

Yalova'da Korkutan Yangın

Yalova'da soba borusunun devrilmesi sonucu çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Yalova'da soba borusunun devrilmesi sonucu çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İtfaiye tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede söndürüldü.

İsmet Acar Caddesi Çeşme Sokak'taki Gülen Apartmanı ikinci katındaki 4 numaralı dairede oturan Ebru ve Şerif Özata çifti, soğuk hava nedeniyle sobaya kömür attı. Mutfakta yemek hazırlayan Ebru Özata, soba borusunun devrildiğini ve oturma odasında yangın çıktığını fark etti. Yangının büyümesi sonucu apartman sakinleri dumandan etkilenerek kendilerini dışarıya attı.

Olaya kısa sürede müdahale eden Yalova İtfaiyesi ise yangının büyümesini engelledi. Bu esnada apartmanın 3'üncü katındaki bir apartman sakini de itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Olay karşısında şoka giren daire sakini Ebru Özata'yı ise komşuları teselli etti.

Yalova İtfaiyesi'nin 3 araçla müdahale ederek kısa sürede söndürdüğü yangını çevredeki vatandaşlar da meraklı bakışlarla izledi. Yangının söndürülmesinin ardından evdeki eşyaların kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title