Haberler

Akdoğan, HDP ve Kandil'e Saydırdı: Sırtını Millete Dayayanlar Kazanır

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabından hem HDP'ye hem Kandil'e fena saydırdı: Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz, bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz." sözlerine hem de PKK'lı Duran Kalkan'ın "Biz orduyla değil AK Parti'yle savaşıyoruz. Ordu kendini AK Parti'ye kullandırmamalı." sözlerine ilişkin olarak sert eleştirilerde bulundu. Yalçın Akdoğan, "Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir." dedi.

HEM KANDİL'E HEM HDP'YE SAYDIRDI

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabından "Kandil, 'Orduyla değil AK Parti'yle savaştığını' söylemiş. Zaten HDP de AK Parti'yle mücadelede gücünü buradan (PKK'nın baskı ve şiddetinden) aldı. Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız. Bu yüzden ikisiyle eşzamanlı mücadele etmek, netice almak için büyük önem taşıyor. Yargı yetkisini milletten değil başka mahfillerden alanlar, hukuktan böyle kaçarlar. Allah'tan bunlar Türkiye'den kaçarken yasa istemiyorlar." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Akdoğan Kandil Dağı Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

tose:

biri allah için şu fitne saçan adamı hırsız beyancısını sustursun

17
6
yanıtYanıtla
doktor:

savaşı akepe başlattı apaçık

14
8
yanıtYanıtla
rubar:

Akdoğan senden Selamet gelmez iki dilli

11
9
yanıtYanıtla
SAMSUN''LU:

ADAM GİBİ ADAM YALÇIN AKDOĞAN. . KEŞKE MHP''DE OLSAYDI!!!!!!!!!!!!!

1
19
yanıtYanıtla
YALÇIN AKDOĞAN ADAM GİBİ ADAM:

YALÇIN AKDOĞAN. . . HELAL OLSUN SENİN GİBİ YİĞİDE

2
18
yanıtYanıtla
agit:

Kışkırtıcı bakan

13
6
yanıtYanıtla
EDİ BESE63:

PKK HDP ÇOK KORKTU KİM SENİN GİBİ SARAYDAN KORKAR KUKLA

12
4
yanıtYanıtla
nusaybinim..:

garibim boş boş konuşup duruyor kimse be kel kafalıyı tiye bile almıyor. .

12
3
yanıtYanıtla
kandil kutsaldır:

Cok doğru siz sırtınızı saraya ve askere polise dayayın bizde halka halk biziz

12
3
yanıtYanıtla
Kürşat:

Bu akp yüzünden inanınki televizyon izleyemiyoruz haberi bakamıyorum bütün her yeri satın almışlar kimin parasıyla kendi parası ile mi hayır hırsızlar milletin benim kendi paramla bizi mahvediyorlar utanmaz yüzsüzler terbiyesizler

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title