Haberler

Var Mısınız Yok Musunuz'a Ümit Karan Konuk Oldu!

Güncelleme:

"Var Mısınız Yok Musunuz" ekibinin fanatik çifte yaptığı büyük sürpriz başta yarışmacılar olmak üzere stüdyodaki herkesi heyecanlandırdı.

Kapının açılmasıyla içeri giren Ümit Karan'ı gören Tolga kendini kaybetti. Gamze sevinç gözyaşlarına boğuldu. Çıtak çiftine hediye edilen Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı formaya son imzayı da Ümit Karan attı. Arka arkaya sürprizlerin yaşandığı bu bölümde yarışmanın en tecrübeli ismi Okan, "İçimizden Biri" köşesinde, çiftimize destek olmak için elinden geleni yaptı.

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz"un yeni bölümüne, Çıtak çiftinin cesareti damgasını vurdu. Fanatik çiftimiz, sarı kırmızıdan aldıkları güçle aslanlar gibi yarıştı. Gamze'nin kabul etmek istediği teklifleri ısrarla reddeden Tolga; stüdyoda gergin anlar yaşadı.

Bol sürprizli, heyecanlı ve futbol dolu İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz" cumartesi gecesi saat 20.00'da Star ekranında…


İlker Ayrık, "Var Mısınız Yok Musunuz" diyerek bu sezona da damgasını vuruyor!

Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! "İlker Ayrık oyunları" da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.


Muhteşem ödüller...

'Var Mısınız Yok Musunuz'da  '500.000' TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.

Dünya'nın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım'ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, "Var Mısınız Yok Musunuz"  cumartesi ve pazar akşamları 20.00'da Star'da!


Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Ayrık Ümit Karan Çıtak Star Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title