Haberler

Vanli Genç Girişimcilerden Almanya Çıkarması

Güncelleme:

Van Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinden Oluşan 12 Kişilik Heyet Kosgebi Yurt Dışı Fuar Desteği Kapsamında Almanyaya Hareket Etti.

Van genç girişimciler kurulu üyelerinden oluşan 12 kişilik heyet kosgebi yurt dışı fuar desteği kapsamında almanyaya hareket etti. Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu Başkan yardımcılarI Kamil Silehtaroğlu, Turan Cacim ve kurul üyeleri bulunuyor .

Kurul başkanı Mahmut Köroğlu yaptığı açıklamada 22/25 Haziran 2011 tarihleri arasında Almanyanın Nürnber ilinde yapılacak olan Nürnberg 2011 doğal taşlar ve makineleri fuarında Van'ın temsil edilmesi, uluslar arası arenada genç iş adamlarının rol alması çok önemlidir. Bizde genç girişimciler kurulu olarak böyle bir atılımı yapmamın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu tür adımları Van'ın da artık küresel ekonominin bir aktörü olması için atılan adımlar olarak kabul ediyoruz.

Van'ın küresel ekonominin bir aktörü olması için yapılan çalışmalar kapsamında katılım sağlanan Nürnberg 2011 Fuarı'nın dünya pazarlarına açılma noktasında önemli bir adım. Dünyanın çeşitli yerlerinden firmaların katılım sağladığı bu fuara KOSGEB desteği ile ilk kez Vanlı firmalar kurumsal anlamda katılım sağlamış olacak. Fuar kapsamında çeşitli görüşmeler gerçekleştirilecek. Fuarı'na tur programını ise Ajans Asya Fuarcılık tarafından gerçekleştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title